9. sınıfta nasıl çalışılmalı?

StepC

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar...

Ben şu an 8. sınıfım. 1-2 ay sonra 9. sınıf olacağım ve bazı sorularım var. Öncelikle yıl boyunca ders çalıştım ve kendime bilgisayar toplayıp bir yandan da oyun da oynamak istiyorum. Sizce nasıl çalışmalıyım ve kaç tane veya hangi kaynakları çözmeliyim? (Bu arada gerçekten güzel bir üniversiteye gitmek istiyorum. Oyun dediğim de maksimum 2-3 saat9

Konularını zamanında çalış, tekrarını yap bak keyfine önünde uzun bir zaman var. Ben ek olarak illa çalışacağım makine gibi olmak istiyorum diyorsan problemler ve geometriyi (özellikle üçgen temelin sağlam olmalı) önceden hallet seni 10-0 önde başlatır.

Merhaba...

Ben şu an 8. sınıfım. 1-2 ay sonra 9. sınıf olacağım ve bazı sorularım var. Öncelikle yıl boyunca ders çalıştım ve kendime bilgisayar toplayıp bir yandan da oyun da oynamak istiyorum. Sizce nasıl çalışmalıyım ve kaç tane veya hangi kaynakları çözmeliyim? (bu arada gerçekten güzel bir üniversiteye gitmek istiyorum. Oyun dediğim de maksimum 2-3 saat9.

Merhaba dostum bende şu an 9.sınıfa gidiyorum ve ilk dönem derslerimi saldığım için çok pişmanım şu an kalmamak için uğraşıyorum ve düzelttim sayılır 9.sınıf dersleri çoğunlukla ezbere bağlı dersi iyi dinlersen ve notlar alırsan başarılı olabilirsin.

Merhabalar...

Ben şu an 8. sınıfım. 1-2 ay sonra 9. sınıf olacağım ve bazı sorularım var. Öncelikle yıl boyunca ders çalıştım ve kendime bilgisayar toplayıp bir yandan da oyun da oynamak istiyorum. Sizce nasıl çalışmalıyım ve kaç tane veya hangi kaynakları çözmeliyim? (Bu arada gerçekten güzel bir üniversiteye gitmek istiyorum. Oyun dediğim de maksimum 2-3 saat9
LGS'ye önem ver. 9. sınıfı sonra düşünürsün.

10. sınıf birisi olarak demem o ki,

Sadece günlük tekrar kafi. Ekstrasına inan gerek yok kendini yormaktan başka bir işe yaramaz.

Ayrıca kaynak olarak ben Matematiğin İlacı 10. sınıf matematik kitabını çözüyorum, gerçekten soru çözmeyi sevdiriyor. Hafif kolay-Orta denilebilecek bir kitap. 9. sınıf kitabı nasıldır bilmiyorum ama bakmalısın.

Bende aynı şekil.

Pişmanlık duyacağınız bir durum yok arkadaşlar. Benim 9. sınıf online geçti ve neredeyse 10. sınıfım da boş geçti denebilir. İki sene boyunca sadece okul başarı puanımı yüksek tutmak için uğraştım. Sınav senemde TYT çalışmaya başladığımda matematik netim 7'ydi. Düzenli çalışarak ve deneme çözerek 25-30 bandına çektim. Matematik kanalı olarak Eyüp B'yi fazlasıyla tavsiye ederim. Derdime derman oldu. Sözü toparlayayım, hiçbir şey için geç değil yeter ki çalışın.

İlk dönem çok saldım kalacak kadar düşmedim ama kötüydü şuan çalışmaya çalışıyorum ama ilk dönem olmadığı için zor. Günlük tekrar yap. Bir de mat geometriye kadar kolay sadece sonra sıkı çalış mata.

Merhaba...

LGS'ye çalış. Yazın temizinden bol bol oyun falan oyna zihnini boşalt. 9'u eylül'de düşünürsünüz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı