9. sınıfta nasıl çalışılmalı?

PanMan

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşalr merhaba, öncelikle belirteyim iyi yerler kazanmak istiyorum. Şimdiden başladım, ne çok ağır çalışıyorum ne çok hafif ama sıkıntı bazen çalışsam da verim alamıyorum. Mesela kimyada çok çalıştım ama verim alamadım. Ayrıca nasıl çalışmam gerektiğini de bilmiyorum. Son olarak da matematik temelimi geliştirmek istiyorum. Tavsiyesi olanlar yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşalr merhaba, öncelikle belirteyim iyi yerler kazanmak istiyorum. Şimdiden başladım, ne çok ağır çalışıyorum ne çok hafif ama sıkıntı bazen çalışsam da verim alamıyorum. Mesela kimyada çok çalıştım ama verim alamadım. Ayrıca nasıl çalışmam gerektiğini de bilmiyorum. Son olarak da matematik temelimi geliştirmek istiyorum. Tavsiyesi olanlar yazabilir mi?

Mrb, öncelikle konu anlatımlı test kitapları var onlardan başlamanı öneririm.
Eger bir şey almak istemiyorum dersen de milli egitim bakanlıgı'nın sunmus oldugu MEBİ sitesinden hem test çözebilir hem de konu anlatımlı videolar da var

hangisi sana daha uygunsa onu tercih edebilirsin.

Son düzenleme:
Sosyal medya ile iştigali minimuma çekerek başla hocam. Odağınızı yönetemediğiniz sürece birşey öğrenemezsiniz. Masa başında durmanın ne demek olduğunu kavramanız lazım. Bunun farkına 9. sınıfta varmanız çok güzel, kıymetli birşey.

Nasıl çalışılır bilmiyorsunuz. Bu yüzden " çok çalıştım ama verim alamadım " diyorsunuz. Kendi öğrenme stilinizi öğrenmeniz biraz sürecek. Eğiliminiz ne üzerine vs.

Matematik için süremiz bol. EyüpB MertHoca daha dolu hoca var. Kendiniz izleyerek size anlatımı güzel geleni seçersiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoları izleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı