9. sınıfta okul bırakılırsa hangi işlerde çalışılabilir?

BOMBOCLADEEEEEEE

Centipat
Daha fazla  
9. sınıfa yeni geçtim, okula alışamıyorum, derslerime odaklanamıyorum, okulu bırakmayı düşünüyorum, bıraksam hangi işlerde çalışabilirim?

Kardeşim sana tavsiyem bir daha bu yönde düşünmemen olur. Yeni okul, yeni insanlar, yeni ortam biliyorum alışması zor gelecek. Fakat eğer bırakırsan ileride daha pişman olacaksın. Dişini sık emin ol zaman çabuk geçecek.

Sanayi gibi yerler var seni alacak yerde çoktur fakat ileride ne olmak istediğin gibi şeyler değiştirir neden okumak istemiyorsun. İleride pişman olabilirsin 10. sınıfa kadar dene en azından.

Bana göre değil lise onu fark ettim zaten istediğim okulada gitmiyorum istediğim bölümüde okumuyorum o yüzden ama şimdi düşündüm 11-12 gibi yapabilirsem açığa geçeceğim öyle okuyacağım anlık bir okun bıkkınlığıyla yazdım yani.

Ne seviyorsun? Araba mı? Kurban kesmeyi mi? Bir şeyler tamir etmeyi mi? Veya meslek lisesine git meslek öğren.

Kardeşim sana tavsiyem bir daha bu yönde düşünmemen olur. Yeni okul, yeni insanlar, yeni ortam biliyorum alışması zor gelecek. Fakat eğer bırakırsan ileride daha pişman olacaksın. Dişini sık emin ol zaman çabuk geçecek.

Hocam dediklerinizi düşündüm videolar izledim ve karar verdim en azından liseyi bitirmeliyim diye karar verdim.

Hocam aynı durumdayız lise diploması alana kadar dayanın derim.

Evet hocam bende düşündğm 4 sene dayanmalıyız üniversite okumak ta bize kalmış bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı