9. sınıfta okula gitmek istemiyorum

SmyRnex

Picopat
Daha fazla  
9. sınıfım ve okula gitmek istemiyorum. Dersler beni çok yoruyor başım ağrıyor artık her gün 9 saat yeter yani bıkkınlık geldi.

Kanka bu sorunu tüm öğrenciler yaşıyor. :///

9. sınıfım ve okula gitmek istemiyorum. Dersler beni çok yoruyor başım ağrıyor artık her gün 9 saat yeter yani bıkkınlık geldi.

Alışacaksın 11. sınıfım bende siz direk 9'dan başladınız yüz yüze bende 9 varla yok arası Online yüzünden 10. sınıftada bunun sorunlarını yaşadım.

Okuldan bıktıysan gitme 9'ta açığa geçilebiliyor mu bilmiyorum. Açığa geç geçebiliyorsan.

Üniversiteye gidiyorum şu anda ve haftanın her günü değil o da 2 3saat oluyor. Lise dönemleri 8 ders gördüğüm aklıma geliyor ve nasıl dayandığımı düşünüp beynim patlıyor. O lise ortamının rahatlığı, o yaşlarda olan az sorumluluk vs düşününce çok tatlı ve güzel geliyor ama dediğim gibi ders sayısı kafamı bozuyor benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…