Onlar karşılığında para kazanıyor.
Genelde onlar da senin geçtiğin yoldan geçmiş insanlar oluyor...
Onlar karşılığında para kazanıyor.
Nöröçeşitlilik belirtisi ama tanı için çok yetersiz. Not: İnternette zor bulursunuz buna belirti diyenlerin. İngilizce kaynak bakın daha kolay olur.9. sınıfım ve okula gitmek istemiyorum. Dersler beni çok yoruyor başım ağrıyor artık her gün 9 saat yeter yani bıkkınlık geldi.
Hocam ne kadar istemesek te ne kadar alışamasak ta okula gitmek zorundayız. Eğitim şart.
Normalde okula gitmek istenir. Lise dönemi başlıyor böyle şeyler anormal kişilerde.Kim gitmek istiyor ki?
Çocuğa etiket koymaya çalışmayın bence. Uzman psikolog değilsen.Normalde okula gitmek istenir. Lise dönemi başlıyor böyle şeyler anormal kişilerde.
Anormal kişiler demenize katılmıyorum. Böyle saçma bir eğitim sisteminde kim okula gitmek ister ki? Okullar hapis olarak görülüyor.Normalde okula gitmek istenir. Lise dönemi başlıyor böyle şeyler anormal kişilerde.
Normalde okula gitmek istenir. Lise dönemi başlıyor böyle şeyler anormal kişilerde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.