9. sınıfta okula gitmek istemiyorum

Anormal kişiler demenize katılmıyorum. Böyle saçma bir eğitim sisteminde kim okula gitmek ister ki? Okullar hapis olarak görülüyor.
Anormal dediğim kişiler Asperger, Otizmli, Şizoid, Karşıt gelme bozukluğu gibi şeyleri olan kişiler. Sana normal kişiler aptal geliyordur muhtemelen. Sen bilinçlisin. Okulu hapis olarak görülür evet. Anlamayan varsa: Okula gitmek derken okulu bırakmamak demek istedim. Yoksa normalde öğrenci neden sıkıcı bulduğu yere gitsin ki? Eğitimde çoğu kişi memnun değil ama okulu bırakacak düzeye gelmedik daha.

İmkansıza yakın bir şeyi başarıp 9. sınıfta ortalamadan sınıfta kalmış birisiyim, bunun sebepleri internetten çok iyi para kazanıyor oluşumdu, derslerin gereksiz olduğunu, zaten para kazanmak için okuduğumuz okulu neden para kazanıyorum diye okuduğumu falan sorguluyordum.

Ama öyle değil, okul gerekiyor küçük dostum, en azından lise gerekiyor, lise bir bakıma askerlik gibi, cidden kötü bir lise ortamın yoksa mezun olacağın liseyi çok özleyeceksin, ben iyisiyle kötüsüyle mezun olduğum için çok mutluyum, iyi bir lise miydi? Hayır değildi. Ama türlü türlü insan görüp tecrübelenmiştim, meslek lisesiydi ayrıca, bilişim derslerinin tamamından okul birincisi olarak bitirdim ama sorsan biyolojiden 30 üzeri not almamışımdır.

Çalışıp üniversite kazandım, işte orası gereksizdi.

Anormal dediğim kişiler asperger, otizmli, şizoid, karşıt gelme bozukluğu gibi şeyleri olan kişiler. Sana normal kişiler aptal geliyordur muhtemelen. Sen bilinçlisin. Okulu hapis olarak görülür evet. Anlamayan varsa: Okula gitmek derken okulu bırakmamak demek istedim. Yoksa normalde öğrenci neden sıkıcı bulduğu yere gitsin ki? Eğitimde çoğu kişi memnun değil ama okulu bırakacak düzeye gelmedik daha.

Evet okulu bırakacak düzeye gelinmemesi konusunda katılıyorum ancak cidden özellikle öğle sonrası aşırı derecede bunaltıcı oluyor sabahtan gayet severek gidiyorum okula.

Ben de senin ile yaşıtım fakat nedense arkadaşlarımdan dolayı okula gitmekten keyif alıyorum.

Tavsiyeleriniz ve görüşleriniz için sağ olun ama benim sınıftakiler de bezdiriyor beni sürekli vurma dövme kırma müdüre gidiyorum hiçbir şey yapılmıyor böyle okulun da sistemin de.

Tavsiyeleriniz ve görüşleriniz için sağ olun ama benim sınıftakiler de bezdiriyor beni sürekli vurma dövme kırma müdüre gidiyorum hiçbir şey yapılmıyor böyle okulun da sistemin de.
Bu da 2. belirti. Nörotipik kişilerde zorbalığa uğrayabilir fakat nöröçesitlide daha yaygın.. Sınıftakilerden şikayetçi olur bu yüzden. Fakat yine de yüksek ihtimalle sıradan bir olay yaşıyorsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı