9. sınıfta okula parfüm götürmek yasak mı?

• Konuyu başlatan OnePC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 11.509
Merhaba. Okulda terim koksun istemiyorum. Bu yüzden parfüm aldım. Sprey gibi bir şey. Bizim sınıfta da hep parfüm falan sıkanlar var. Ama ben sınıfta sıkmayacağım. Okulun tuvaletinde pencere var onun üstünde de havalandırma fanları var. Ben de orada sıkacağım bazı teneffüslerde. Acaba öğretmen falan çantada görse alır mı çöpe falan mı? Yoksa disipline mi gönderir? (not: 9. sınıf lise öğrencisiyim)

Hayır yasak değildir sınıfta sıkmak yasaktır.

Bizim sınıfta deodorantla kaynak makinesi gibi çakmakla hareket yapıyolardı. Onlara bir şey olmadıysa sana hiçbir şey olmaz. Ben çoğu zaman yanımda taşırdım. Tuvalette sıkar geçerdim. Hoca ya da müdür görür o ne derse. Hocam leş gibi terliyorum. Tuvalette sıkıp geliyorum dersin. Bir şey diyemezler.

Bugün bizim lisede yapılan duyuruda parfüm ve fısfıslı deodorantın yasak olduğunu söylediler. Fakat sürmeli yasak değildir muhtemelen.

Hocam bizde müdür yardımcısı geçen arama yaptı makyaj malzemeleri ve deodorantları aldı ama sizin müdür yardımcısı esnek davranabilir.

Merhaba. Okulda terim koksun istemiyorum. Bu yüzden parfüm aldım. Sprey gibi bir şey. Bizim sınıfta da hep parfüm falan sıkanlar var. Ama ben sınıfta sıkmayacağım. Okulun tuvaletinde pencere var onun üstünde de havalandırma fanları var. Ben de orada sıkacağım bazı teneffüslerde. Acaba öğretmen falan çantada görse alır mı çöpe falan mı? Yoksa disipline mi gönderir? (not: 9. sınıf lise öğrencisiyim)

Disipline gitmzesiniz. En kötü alırlar ama verirler sonra (onun bile olacağını düşünmüyorum).

Hocam yasak değil. Bizim okul katı bir okul olmasına rağmen sorun oluyor ama abartılı yapınca.

Bizim sınıfta astımı olmayıp ilgi çekmek için astımım var diyen bir kız var, her parfüm sıkıldığında hocaya şikayet ediyor 😀

Technopat Haberler

Geri
Yukarı