Rehber 9.sınıfta sınıf geçme sistemi

Hocam bende 9.sınıfım ortalamam 50'nin üstünde fakat 4 dersten zayıfım var 2.dönem düzeltsem sınıfta kalır mıyım?

İki ortalaman 50 üstü ise geçersin. 2. dönem 3 dersten kalırsan sorumlu geçersin, 4 dersten kalırsan sınıf tekrarı olur. 1. dönem ne kadar dersten kaldığın önemli değil.

Forumda çok konusu açılıyordu ben de açıklayıcı şekilde yazayım dedim iyi okumalar.

1-devamsızlık:​

Devamsızlığınız 10 gün özürsüz olmamalı, özürlü-özürsüz toplamı 30 günü geçmemeli.

2-ortalama:​

50 ortalamayı tutturmanız gerek 50 ortalamayı tutturup 1 dersten zayıf alırsanız doğrudan üst sınıfa geçersiniz, 50 ortalamayı tutturup 3 dersten kalırsanız sorumlu olarak üst sınıfa geçersiniz, ancak zayıf dersiniz 4 veya daha fazla olursa sınıf tekrarına kalırsınız.

Hocam 1.dönem kaldığımız derslere bakılıyor mu?

Hocam 1.dönem kaldığımız derslere bakılıyor mu?

Yoksa 2.dönemdeki kaldığımız derslere mi bakıyorlar?

Forumda çok konusu açılıyordu ben de açıklayıcı şekilde yazayım dedim iyi okumalar.

1-Devamsızlık:​

Devamsızlığınız 10 gün özürsüz olmamalı, özürlü-özürsüz toplamı 30 günü geçmemeli.

2-Ortalama:​

50 ortalamayı tutturmanız gerek 50 ortalamayı tutturup 1 dersten zayıf alırsanız doğrudan üst sınıfa geçersiniz, 50 ortalamayı tutturup 3 dersten kalırsanız sorumlu olarak üst sınıfa geçersiniz, ancak zayıf dersiniz 4 veya daha fazla olursa sınıf tekrarına kalırsınız.

Reis şimdi ortalamam 50 üstü olup 2 dersten kalırsam ne oluyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı