9. sınıfta, sınıfta kalmak

Reis işte benim ortalamam 62 bununla kalmak çok koyuyor.

Ya anlayamiyorsun herhalde benim isteğim okul hayatına devam etmek herkes güzelce okul ortami arkadaşlar falan derken ben çalışmak istemiyorum
Diyeceğim tek şey; eğitimi batırmak oldu vallahi ya. Gittiler saçma sapan müfredat değişikliği yaptılar bitirdiler öğrenciyi.

Kral ben bu sene mezun oldum eğitim hayatım boyunca ne LGS ne YKS ne de normal sınava bir tane bile kitap açmadım her sene takır takır geçtim derslerden kalmadan nasıl 62 ortalamayla 6 dersten kalmayı becerdin ek olarak 9. sınıf zorda değil çalışkansan ders çalışmasan bile derste anlatılanla illa aklında kalır hadi matematik kalmaz olabilirde sözel dersler basit MESEM demişsin MESEM kalktı artık eğer 9'dan bu kadar sıkıntılıysan mesleğe geç en azından bir meslek öğrenirsin ekstradan.

9. sinifta kaldim. Ve ortalamam 62 olmasına rağmen. Neyse yapacak bir şey yok. Bugün eve geldim ailemle tartıştık beni bir defa daha gönderme ihtimalleri yok. MESEM yapmak istiyorum ona da kızıyorlar çok kötü bir durumdayim. Keşke zamani 2 3 ay sonrasina alabilsem zaten bu yaz tatili benim için zehir gibi geçecek. Sizden fikir bekliyorum.

MESEM denen yere kesinlikle geçmeyiniz orada sizi çok fazla ezerler ustalar bu yüzden okul okumaya devam edin pes etmeyiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı