9. sınıfta, sınıfta kalmak

Hocam bende dokuza geçiyorum yarın gerçekten o kadar zormu.

Sınavlara son gece çalışarak hatta ilk sınavlar sonrası gelen boş vermişlikle birlikte hiçbir dersten kalmadan geçmiştim.
Söylendiği kadar zor değil, tabii yeni kural ve müfredatla birlikte ne kadar zorlaştırıldı bilemiyorum.

Son düzenleme:
Ortaokulda ortalamadan üstün bir çocuktum. Tabii benden zekisi de vardı biraz az çalışkanı da. Anadolu lisesine geçtiğimde bir zorlandım bir zorlandım. Fizik - kimya - biyoloji - dil anlatım - edebiyat. Zibilyon tane yeni ders. Herkes aynı çalışkanlıkta vs vs. hepsinin arasından inglizce dersi haricine sıyrılabiliyordum tabii ki ama bu zor olduğunu değiştirmiyor. Sonrasında 10. sınıf 9 devamı gibi bir şey zaten. 11. sınıfa geçtiğimde alan seçiyoruz ve her şey daha da kapsamlı oluyor. Limit türev integral. Biyoloji desen zibilyon tane ezber. 11. sınıfı görene kadar zorluk gördüm demeyin. Tabii sayısalcı kardeşlerim için konuşuyorum. Mezun olalı 5 sene oldu ama baştan okumak ister misin deseler o heyecan o birbirinle yarış ortamı vs. hiçbir şeye değişmem. Liseyi bırakmayı falan sakın düşünme. Ek kitaplar al vs kendi eksiklerini kapatmaya çalış. Yap bir kahve kendine geç odana aç kitabını çalış ya çok zor bir şey değil. Yemin ediyorum matematik çözmekten zevk alıyordum. Sakın saçma sapan fikirlere kapılma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı