9. sınıfta sınıfta kalmak

Ben hep hallettim dediğimden dolayı ailem pek umursamadı. Bana güvenleri tam olduğundan dolayı ve bende onların güvenini sarstığımdan dolayı endişelenip burada konu oluşturdum.
Yapacak pek bir şey yok dostum. Sen ne kadar iletişim senaryoları da kursan, şu şekilde konuşup bir şekilde toplarım diye de düşünsen "Ben sınıfta kaldım ama sebeplerim..." derken konuşmanı yarıda kesip kıyameti koparmaları olası. Maalesef bu yaşanacak olayı sene içerisinde düşünüp bu günkü duruma düşmemek için elini taşın altına koyacaktın.
 

Dostum düzgün okuduysan, bu benim değil arkadaşımın ailesi. Ben ailemin bana karşı tutumunu daha önceden bu konuya yazdım zaten.
 
Sınıfta kaldığımı babam müdüre sorup öğrendi. Ben daha önce babamı bukadar gururu kırılmış halde görmemiştim. Sizce anneme nasıl bu durumu açıklayabilirim? hayatımda hiç bukadar çaresiz hissetmedim.
 

Sen niye açıklamıyorsun hala bu durumu anlamış değilim.
 
Neler oldu hocam, anlattınız mı falan filan?
Babam anneme anlattı. Annem ben babamın anlattığını bilmiyorum zannediyor. Yakında tüm taşlar oturacak galiba. Gelişme olursa ileteceğim.

Neler oldu hocam, anlattınız mı falan filan?
Az önce annem ile bolca konuşup ona bolca çalışıp birdaha böyle bir eşeklik etmeyeceğime dair sözümü verdim. Eğer sizde bunu okuyorsanız derslerinizi aksatmayın benim gibi birşey yapmayın sonra çok üzülürsünüz. Buarada bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
Geçmiş olsun, umarım böyle bir şey yaşamazsınız tekrardan.
 

Güzel ders olmuş geçmiş olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…