9. sınıfta sorumlu geçti ne demek?

baran12345

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 9. sınıfı bitirdim, teşekkür aldım fakat karnemde sorumlu geçti yazıyor. 10. sınıfa başlarken herhangi bir sınava girecek miyim? Sonuçları neler olacak? Yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Arkadaşlar selam. 9. sınıfı bitirdim, teşekkür aldım fakat karnemde sorumlu geçti yazıyor. 10. sınıfa başlarken herhangi bir sınava girecek miyim? Sonuçları neler olacak? Yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Sorumlu olduğun dersin sınavları olacak onlarda 50 üstünde alırsan geçiyorsun sorumluluk kalkıyor.

Kaldığın derslerden bir üst sınıfta sorumlu oluyorsun fakat tek sınava girerek sınavdan hangi puanı alırsan ona göre dersin notu belirleniyor sanırım.

Öncelikle tebrik ederim, 9. Sınıfta gördüğüm çoğu kişi yeni yönetmelikten dolayı sınıfta kalıyordu, ama siz geçmeyi başarmışsınız. Okul yılda 3 defa olacak şekilde sorumluluk sınavları için takvim oluşturacak ve sen onlara bakarak sorumlu olduğun derslerin tarihini öğrenir ve sınavına girersin. 12. Sınıfa kadar yılda 3 defa olacak şekilde toplam 9 kere girme hakkın olacak, 1 sınavdan geçsen yeterli. Eğer mezuniyete kadar 1 kere bile geçemezsen mezun olamazsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı