9. sınıfta staj görmek mantıklı mı?

Manco

Hectopat
Mesleki eğitim merkezi diye bir şey varmış, bölümüm bilişim. 4 gün işletmede staj göreceğiz, 1 gün okulda ders göreceğiz ve 1200TL gibi bir ücret alacağız. Sizce buna katılmalı mıyım, mantıklı mı? Çoğu dersim kötü ve okul dikkatimi çekmiyor. En azından buradan para kazanıp bir şeyler öğrenirim. Sizce mantıklı mı? Ne düşünüyorsunuz? (9. Sınıfım)

Mesleki eğitim merkezi diye bir şey varmış, bölümüm bilişim. 4 gün işletmede staj göreceğiz, 1 gün okulda ders göreceğiz ve 1200TL gibi bir ücret alacağız. Sizce buna katılmalı mıyım, mantıklı mı? Çoğu dersim kötü ve okul dikkatimi çekmiyor. En azından buradan para kazanıp bir şeyler öğrenirim. Sizce mantıklı mı? Ne düşünüyorsunuz? (9. sınıfım)

Mantıklı gibi gözüküyor Anadolu lisesine gittiğim için pek yorum yapamam oradaki 11. 12.sınıflara sorman daha iyi olur.

Mesleki eğitim merkezi diye bir şey varmış, bölümüm bilişim. 4 gün işletmede staj göreceğiz, 1 gün okulda ders göreceğiz ve 1200TL gibi bir ücret alacağız. Sizce buna katılmalı mıyım, mantıklı mı? Çoğu dersim kötü ve okul dikkatimi çekmiyor. En azından buradan para kazanıp bir şeyler öğrenirim. Sizce mantıklı mı? Ne düşünüyorsunuz? (9. Sınıfım)
merhaba bende bilişim bölümündeyim bende düşünüyorum sen ne yaptın geçtinmi?

Kodlama dediğin bireysel öğrenilir. Gerçekten istiyorsan geç açık liseye günde 16-18 saat kodlama yap, öğren. 4 sene sonra 2 senelik üniversite okursun, o sırada kodlamaya devam edersin. Sana çaycılık yaptıracaklar o iş yerinde. Bu dediğim kodlamaya ilgin varsa diye diyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı