d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 11 Haziran 2024 #1 Selamlar bütün dersleri geçtim fakat matematikten kaldım. Matematik tek kaldığım ders sorumluluğa girer miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2024
Selamlar bütün dersleri geçtim fakat matematikten kaldım. Matematik tek kaldığım ders sorumluluğa girer miyim?
Çözüm Wlixe 11 Haziran 2024 Tek 1 dersten kaldıysanız sınıfı doğrudan geçer ve seneye de sorumluluk sınavına girmezsiniz.
Zerolite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 3.663 Makaleler 2 Çözümler 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #11 Wlixe dedi: Sistem değişti, artık 9. sınıfta 1'den fazla dersten kalırsan kaldığın tüm derslerden sorumluluk sınavına giriyorsun. Genişletmek için tıkla... Eğitim sistemi şaşırtmıyor iyice saçmalamış. Artı 0 Eksi
Wlixe dedi: Sistem değişti, artık 9. sınıfta 1'den fazla dersten kalırsan kaldığın tüm derslerden sorumluluk sınavına giriyorsun. Genişletmek için tıkla... Eğitim sistemi şaşırtmıyor iyice saçmalamış.
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.500 Çözümler 131 12 Haziran 2024 #12 Zerolite dedi: Eğitim sistemi şaşırtmıyor iyice saçmalamış. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok, Lisede yatış devri bitti artık. Bu sene 9'lar, seneye 9 ve 10'lar... Artı 0 Eksi
Zerolite dedi: Eğitim sistemi şaşırtmıyor iyice saçmalamış. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok, Lisede yatış devri bitti artık. Bu sene 9'lar, seneye 9 ve 10'lar...
KS KS d4mann Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 1.744 Çözümler 2 12 Haziran 2024 #13 Agorxrd dedi: Edebiyat dersinden kalsaydın sorumlu geçerdin kafa öyle sorun yok senin için konuyla alakalı bir şey soracağım bu sene neden 9ların neredeyse hepsi sınıfta kaldı benim eski okulumda 9ların %90'ı sınıfta kaldı neden böyle. Genişletmek için tıkla... Herkes bir endişe içinde sınıfta kalacağım diye. Öyle de oldu. Wlixe dedi: Yapacak bir şey yok, lisede yatış devri bitti artık. Bu sene 9'lar, seneye 9 ve 10'lar... Genişletmek için tıkla... Yanılıyorsunuz hala yatma devri hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2024 Artı 0 Eksi
Agorxrd dedi: Edebiyat dersinden kalsaydın sorumlu geçerdin kafa öyle sorun yok senin için konuyla alakalı bir şey soracağım bu sene neden 9ların neredeyse hepsi sınıfta kaldı benim eski okulumda 9ların %90'ı sınıfta kaldı neden böyle. Genişletmek için tıkla... Herkes bir endişe içinde sınıfta kalacağım diye. Öyle de oldu. Wlixe dedi: Yapacak bir şey yok, lisede yatış devri bitti artık. Bu sene 9'lar, seneye 9 ve 10'lar... Genişletmek için tıkla... Yanılıyorsunuz hala yatma devri hocam.