Çözüldü 9. sınıfta tek dersten kalmak sorumluluğa girer mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

d4mann

Hectopat
Selamlar bütün dersleri geçtim fakat matematikten kaldım.
Matematik tek kaldığım ders sorumluluğa girer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tek 1 dersten kaldıysanız sınıfı doğrudan geçer ve seneye de sorumluluk sınavına girmezsiniz.
Matematik baraj ders değil fakat kişi matematik dersinden başka derslerden de kalsaydı matematik dersinin de sorumluluk sınavına girerdi.

Yeni sistemde öyle bir şey var mı bilmiyorum, benim dönemimde edebiyat ve baraj dersten kalmadığın sürece sorumluluk sınavına girmiyordun. Zaten ben meslek lisesi okuduğum için 10.sınıftan sonra matematik dersi de görmedim :D

Selamlar bütün dersleri geçtim fakat matematikten kaldım.
Matematik tek kaldığım ders sorumluluğa girer miyim?

Edebiyat dersinden kalsaydın sorumlu geçerdin kafa öyle sorun yok senin için konuyla alakalı bir şey soracağım bu sene neden 9ların neredeyse hepsi sınıfta kaldı benim eski okulumda 9ların %90'ı sınıfta kaldı neden böyle.

Edebiyat dersinden kalsaydın sorumlu geçerdin kafa öyle sorun yok senin için konuyla alakalı bir şey soracağım bu sene neden 9ların neredeyse hepsi sınıfta kaldı benim eski okulumda 9ların %90'ı sınıfta kaldı neden böyle.

9ların %90'ı sınıfta kalsa 10. sınıf öğrencisi yok o zaman okulda.

Yeni sistemde öyle bir şey var mı bilmiyorum, benim dönemimde edebiyat ve baraj dersten kalmadığın sürece sorumluluk sınavına girmiyordun. Zaten ben meslek lisesi okuduğum için 10.sınıftan sonra matematik dersi de görmedim :D
Sistem değişti, artık 9. sınıfta 1'den fazla dersten kalırsan kaldığın tüm derslerden sorumluluk sınavına giriyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı