9. sınıfta yazılılara nasıl çalışılmalı?

fakirimaganapam

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ilk yazılıları ortaokulda nasıl çalıştıysam aynı şekilde çalıştım ve bu yüzden ortalamam 74 oldu :(
Ve bu bana bayağı bir sorun çıkarttı, burada anlatmama gerek yok o yüzden ikinci yazılılarda neredeyse her sınavdan 90 üstü almam lazım. Yaklaşık 17 gün kaldı abilerim veya ablalarım, sizce nasıl çalışmalıyım? Yani son 1 haftayı mı bekleyeyim yoksa şimdi mi çalışmaya başlayayım, şimdi çalışsam nasıl çalışayım? Gibi gibi yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba, ilk yazılıları ortaokulda nasıl çalıştıysam aynı şekilde çalıştım ve bu yüzden ortalamam 74 oldu :(
Ve bu bana bayağı bir sorun çıkarttı, burada anlatmama gerek yok o yüzden ikinci yazılılarda neredeyse her sınavdan 90 üstü almam lazım. Yaklaşık 17 gün kaldı abilerim veya ablalarım, sizce nasıl çalışmalıyım? Yani son 1 haftayı mı bekleyeyim yoksa şimdi mi çalışmaya başlayayım, şimdi çalışsam nasıl çalışayım? Gibi gibi yardımcı olabilir misiniz?
Youtube'da anlatımını beğendiğin hocalardan çalışmaya başla. Ne kadar erken o kadar iyi.

Sağ olun hocam bugünden itibaren başlayacağım ama hala nasıl çalışmam gerektiğini oturtamadim acaba 2 günde bir dersim mi bitirsem yoksa her gün bir iki dersten tek 1 konu flanmi bitirsem diye.

Okulda dersleri iyice dinleyin eve geldikten sonra günde 1 2 saat konu anlatımları dinleyin ve 15 20 dk test çözün yeterli olacaktır.

Okulda dersleri iyice dinleyin eve geldikten sonra günde 1 2 saat konu anlatımları dinleyin ve 15 20 dk test çözün yeterli olacaktır.

Evet hocam ama mesela ben matematikte fonskyonlar konusunu baştan dinlemedigim içim şu an hiçbir şey anlamıyorum ve geçmişten konu eksikliklerim olduğundan daha çok okuldan bağımsız çalışmayı planlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı