9. sınıftan beri okula gitmemek

Hocam ben inanıyorum.

Ama yalan söylediğinize.
 
Bir dakika hocam LoL maçım bitsin gödereceğim kanıtları.
O sırada kanıtlar:
Ekran Alıntı1sı.PNG


Kanıt at biz de tebrik ederim, kanıt atmadan 200 bin TL kazandım arsam var falan diye konu açmışsın. Kimsenin inanmaması çok normal.
 
Konu gene amacından sapmış, mesaj kasma simülatörü subhanallah.

Velhasıl kelam, hocam. Okula sırf "yalnızlık" dolayısı ile gitmek istiyorsanız, kalsın. Gidin en basiti arkadaş edinin, network oluşturun. Zor şeyler değil, ya da zamanında ticaret yaptıysanız onunla devam edin, hesap satarak 200 bin TL kazanmak inandırıcı gelmedi gerçi.
 
Merhaba iyi günler 4. sınıftan beri hiç belge almamış bir insanım 8. sınıfa kadar hep 60-65 ortalama ile okudum 8. sınıfta korona başladı ve okula hiç gidemedim 8. sınıf da LoL oynamaya başladım ve canlı derslere falan hiç katılmadım LGS'ye bile çalışmadım LGS'de 3 yanlışın 1 doğruyu götürdüğünü bile bilmiyordum. D neyse ondan sonra memleketim orduya gittim ve fındık falan topladım ve. Corona olduğu için okula gidemediğim için canlı derslere katılıyordum ama hiç kulak vermedim hep oyun oynadım 9.sinifi da bir şekilde geçtim 10. sınıfa başlamadan ailem benden habersiz beni açık liseye almış 9. sınıf notlarım çok kötü olduğu için ve ben yine köyde kalmaya devam ettim okula gidemediğim için ve evde sadece oyun oynamaktan başka bir vasfım olmadığı için internetten para kazanmayı araştırdım ve buldum 10 ay için de 200.00TL civarı para kazandım babam arsa alıp sattığı için bende parayı babama gönderin oda bana 2 arsa aldı 15 yaşındayım şu an 2 arsam var ama hayat çok sıkıcı geliyor arkadaşım yok yalnızım bütün günüm uyu uyan işini yap spora git uyu uyan şu an 11. sınıftayım en güzel lise yılları mı para kazanmak için harcadığı mı düşünüyorum sizce tekrar okula devam etmeli miyim? İmam-hatip lisesinde okuyorum o yüzden gitmek istemiyorum ama yalnızlıktan sıkıldım.
Ha öylemi olmuş kanka
 

Yeni konular

Geri
Yukarı