9. sınıftan düşük ortalama üniversite sınavını etkiler mi?

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, ben bu sene 10. sınıfa geçtim ve 9. sınıf pek de iyi geçmedi. Canlı ders olduğu için ben zorunlu olmaz sanıp ilk başlarda Tonguç gibi platformlarda çalışıyordum. Hocalar da derse girmediğim için sözlüleri düşük verdi ama sınavlarım iyiydi. Biyoloji 95, fizik 80, matematik 75 geldi. Fakat sözlüler ve performans ödevleri yüzünden ortalamam düşük geldi. Şimdi 10. sınıfta derslerin hepsine katılacağım ve üniversite sınavı için hazırlanmaya başlayacağım ama bu 9. sınıf ortalaması çok etkiler mi?
Şu an çok canımı sıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ben bu sene 10. sınıfa geçtim ve 9. sınıf pek de iyi geçmedi. Canlı ders olduğu için ben zorunlu olmaz sanıp ilk başlarda tonguç gibi platformlarda çalışıyordum. Hocalar da derse girmediğim için sözlüleri düşük verdi ama sınavlarım iyiydi. Biyoloji 95, fizik 80, matematik 75 geldi. Fakat sözlüler ve performans ödevleri yüzünden ortalamam düşük geldi. Şimdi 10. sınıfta derslerin hepsine katılacağım ve üniversite sınavı için hazırlanmaya başlayacağım ama bu 9. sınıf ortalaması çok etkiler mi?
Şu an çok canımı sıkıyor.

Notların gayet iyi öyle sayısaldan ilk 10 bine falan girme gibi hedeflerin yoksa kafana takmana gerek yok pek.

OBP'yi tabii ki belirli bir oranda etkileyecektir. 10, 11, ve 12. sınıfı iyi tutup üniversite sınavından da 4-5 soru fazla yaparsan o açığı fazlasıyla kapatır diye düşünüyorum açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı