Merhaba, LGS'de başaramadım maalesef, sonucum aşağıda, ileride hayalim kimya mühendisi olup yapabilirsem Master yapmak. 9.sınıftan itibaren çalışmayı düşünüyorum, günde ortalama 4-6 saatimi ders için harcamayı düşünüyorum, sizce çalışmalı mıyım? Çalışırsam YKS'de derece yapabilir miyim? Nasıl çalışmalıyım?
Eki Görüntüle 1929784
Hocam; paragraf, yazım kuralları, noktalama işaretleri gibi konularda profesyonel olduğumu düşünüyorum, Edebiyat tarafına nasıl çalışmalıyım sizce?Temel eksiklerini ve paragraf, yazım kuralları tarafına çalışırsan 11. sınıfa kadar sana yeterli olacağını düşünüyorum. Ayrıca okul ders, konularından geri kalmazsan sıkıntı olmaz.
Kimya mühendisliği istiyorsan ,yanlışım yoksa sayısal tarafında ilerleyecek ve AYT sınavında Matematik ve fen çözüceksin. Bahsettiğin AYT edebiyat ise asgari düzeyde çalşman yeterli olucaktır.Hocam; paragraf, yazım kuralları, noktalama işaretleri gibi konularda profesyonel olduğumu düşünüyorum, Edebiyat tarafına nasıl çalışmalıyım sizce?
Mesleki ve Teknik bir lisenin kimya bölümünde okuyorum, dolayısıyla sayısal-sözel seçtirmiyor okul, sayısal taraftan ilerletiyor otomatik.Kimya mühendisliği istiyorsan ,yanlışım yoksa sayısal tarafında ilerleyecek ve AYT sınavında Matematik ve fen çözüceksin. Bahsettiğin AYT edebiyat ise asgari düzeyde çalşman yeterli olucaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.