Playstore.com'da Need for Speed Payback 9 TL'ye düşmüş, almak isteyen arkadaşlara duyurulur. Galiba Origin hesabı olarak veriliyor.
Öyle deme, 9 TL iyi para.Kaybetsen bile 9TL ¯\_(ツ)_/¯
Hot Pursuit ile Payback karşılaştırılamaz bile. Hot Pursuit ezer geçer.Oyuna gelirsek, bence oynanış açısından Hot Pursuit'ten sonra en iyi oyun.
Estağfurullah, kopyalayabilirsin.¯\_(ツ)_/¯ @Samotne Ciasteczka hocam sizden kopyaladım kızmayın.
Yanlış hatırlamıyorsam ben de BF1'i oradan satın almıştım ve kod olarak verilmişti.Kod olarak veriliyor. Bizzat kendim bu sayfadan BF1 aldım.
Döner bile yiyemiyorsun artık adam akıllı Panzer?Öyle deme, 9 TL iyi para.![]()
Hot Pursuit tabii ki ezer geçer, Hot Pursuit kırmızı çizgimHot Pursuit ile Payback karşılaştırılamaz bile. Hot Pursuit ezer geçer.
Payback, 2015'ten kat ve kat daha iyi ancak Heat ezer geçer. Heat çok daha iyi bir oyundu.Heat'ten veya NFS 2015'den daha güzel buldum ama ben açıkçası.
Bizim birada 3 TL'ye tam ekmek döner satıyorlar.Döner bile yiyemiyorsun artık adam akıllı Panzer?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.