H-hocam reklam kimliği.. (!)TikTok'ta bir anda önüme bir kadının cinsel organı çıkmıştı. Bu olaydan sonra zaten 13 yaş altına kesinlikle önermem hocam![]()
H-hocam reklam kimliği. (!)
Yok hocam. Taktik yapıyorlar. Mesela hocam adam video da "14>>>>" yazıyor. 14. resimde mesela yakınlaştırınca görünüyor cinsel organ. Ancak TikTok robotları bunu tespit edemiyor...H-hocam reklam kimliği.. (!)
Ay o çok beter ne olduğunu şimdi zihnimde canlandırarak anladım. Kareli kareli fotoğraflar çıkıyor ve arkada "Everybody wants to rule the world" diye skibidi dop denilen trend akımında kullanılan şarkıyı buraya aktararak bu videoyu yayınlıyorlar.Yok hocam. Taktik yapıyorlar. Mesela hocam adam video da "14>>>>" yazıyor. 14. resimde mesela yakınlaştırınca görünüyor cinsel organ. Ancak TikTok robotları bunu tespit edemiyor...
Biliyorum saçma bir soru ama 9 yaşındaki çocuğun TikTok izlemesi sorun teşkil eder mi? Küçük kuzenim sürekli TikTok izliyor şu saçma sikibidi tuvalet midir nedir, onları izliyor. TikTok kullanmadığım için bilmiyorum. Bu çocuk için uygun mudur TikTok?
TikTok uygulamasına atom bombası atılması daha iyidir hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.