9 yıl kullanılmamış laptop bataryası tekrar kullanılır mı?

Baseball Bat Boy

Hectopat
Daha fazla  
Eski bataryam ölmüştü, bir arkadaşımdan aynı marka ama 95% aynı sayılır modelden batarya buldum. 9 yıl falan çalışmamış. Sadece 3 yıl çalışmış, çünkü ilerleyen günlerde bilgisayar bozulmuş, batarya öyle kalmış. Şimdi ben bu bataryayı ondan aldım bir yarım saat koydum ara ara açarak ne kadar dolmuş baktım. 1%, 5%, 10%, derken birden 3%'e düştü şarjda. Şimdi bu batarya gider mi, gitmez mi? Sizden sormak istedim.

Eski bataryam ölmüştü, bir arkadaşımdan aynı marka ama 95% aynı sayılır modelden batarya buldum. 9 yıl falan çalışmamış. Sadece 3 yıl çalışmış, çünkü ilerleyen günlerde bilgisayar bozulmuş, batarya öyle kalmış. Şimdi ben bu bataryayı ondan aldım bir yarım saat koydum ara ara açarak ne kadar dolmuş baktım. 1%, 5%, 10%, derken birden 3%'e düştü şarjda. Şimdi bu batarya gider mi, gitmez mi? Sizden sormak istedim.
Batarya ölmüş muhtemelen. O kadar uzun yıllar nasıl dayansın sağlam.

Batarya ölmüş muhtemelen. O kadar uzun yıllar nasıl dayansın sağlam.

Üff... ya. Bende bi umut bağlamış çalışır diyordum. Neyse bi 2 saat şarjda bırakırım olmadı, arkadaşıma teşekkür ile birlikde geri veririm.

Kullandığım laptopun'da modeli çok eski. Anca internetden ikinci el bulurum, onuda ailem kabul etmez.

Arkadaşlar! Batarya sanırım çalışıyor. 1 saat falan bekledim, dolmuş şimdi deşarj ediyorum, BatteryCare Sonuçları üzdü ama.
batterycre.png

Beyler bu arada 21380 mWh yerine 653520 mWh olması normal mi? Bomba mı bu 🤯 (!)
brycare2.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00