90.000-100.000 TL'ye iş bilgisayarı önerisi

Bütçe
90.000 - 100.000
Konu sahibi ofis veya iş bilgisayarı demiş işe getir götür yapacak herhalde ayrıca ASUS veya MSI gibi kaliteli markalardan alırsa parası çöpe gitmez.

Hocam ben önerdim bakabilirsiniz şarj sizin hiç çok önemliyse MacBook alabilirsiniz ama oyun oynayacaksanız mecbur Windows alın.

ASUS ROG STRIX Scar 17 önermişsiniz hocam ancak bu 18 inç olduğu için buna da baktım.

Oyun ile alakam yok hocam. Tek isteğim güçlü olmasını istiyorum. Art arda çokça uygulama açabilen, hiçbir şekilde kasmayan, hızlı bir laptop önerisi istiyorum.

Bu attığım laptop hakkında ne düşünüyorsunuz?

ASUS ROG STRIX Scar 17 önermişsiniz hocam.

Oyun ile alakam yok hocam. Tek isteğim güçlü olmasını istiyorum. Art arda çokça uygulama açabilen, hiçbir şekilde kasmayan, hızlı bir laptop önerisi istiyorum.

4070 alınmaz

MacOS kullanmaniz isinizi baltalamayacaksa macbook almaniz iyi olabilir. Batarya sureleri, ekrani, genel itibari ile basarili cihazlar. Sadece is bilgisayari olarak istediginiz icin onerdim. @Artoria Pendragon

Konu sahibi ofis veya iş bilgisayarı demiş işe getir götür yapacak herhalde ayrıca ASUS veya MSI gibi kaliteli markalardan alırsa parası çöpe gitmez.

Hocam ben önerdim bakabilirsiniz şarj sizin hiç çok önemliyse MacBook alabilirsiniz ama oyun oynayacaksanız mecbur Windows alın.

MacBook tercihim değil teşekkür ederim. Attığım laptopa bakabilir misiniz?

100k da laptop verilmez normal kullanım için ve kasalı kadar performanslı olamıyolar.

Apple'den uzak kalmak mantıklıdır balondan ibaret bir şirkettir ürünleri gibi.

Konu sahibi ofis için dediği için MacBook Windows'lara göre kat kat daha pil.

ASUS ROG STRIX Scar 17 önermişsiniz hocam.

Hocam zaten güçlü bir laptop demişsiniz o zaman mecbur Windows tarafında oyuncu bilgisayarı alacaksınız RTX 4070 de iyidir ama almışken 4080 alın bence.

Son düzenleme:
Merhaba hocamlar, başlıktaki fiyat aralığı olursa iyi olur. Ömürlük bir ofis ve iş bilgisayarı tarzı bir laptop istiyorum. Ancak bazı şartlarım var:

-Güçlü olsun.
-Büyük ekran olsun.
-USB yan girişleri çok olsun.
-Mümkünse gri olsun. (fiyatına göre çok iyi bir laptopsa ve rengi gri değilse önemli değil)

Bu tarz laptoplar önerirseniz sevinirim. Yardımınıza ihtiyacım var.

Konu sahibi ofis için dediği için MacBook Windows'lara göre kat kat daha pil.

Hocam zaten güçlü bir laptop demişsiniz o zaman mecbur Windows tarafında oyuncu bilgisayarı alacaksınız RTX 4080 her şeye yeter sizi üzmez işlemcide dahil ROG STRIX kalitelidir bu arada siz 4070 versiyonunu atmışsınız ama 4070 de çok güçlüdür.

Teşekkür ederim hocam. Şu an da en mantıklısı bu laptop gibi duruyor ama biraz daha bakınacağım tabii ki. Başka bir öneriniz varsa atabilirsiniz birlikte değerlendirelim.

Merhaba hocamlar, başlıktaki fiyat aralığı olursa iyi olur. Ömürlük bir ofis ve iş bilgisayarı tarzı bir laptop istiyorum. Ancak bazı şartlarım var:

-Güçlü olsun.
-Büyük ekran olsun.
-USB yan girişleri çok olsun.
-Mümkünse gri olsun. (fiyatına göre çok iyi bir laptopsa ve rengi gri değilse önemli değil)

Bu tarz laptoplar önerirseniz sevinirim. Yardımınıza ihtiyacım var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı