90.000 TL'ye İtopya CHEST-V29 hazır sistem alınır mı?

Dosya Ekleri

• ekran.png
    ekran.png
    58,5 KB · Görüntüleme: 21
Monitor OLED önerin sıkıntı değil :D sadece ekran düz olmasını istiyorum yuvar yamuk garip grubtan olmasın.

@bluerr hocam size güzel bir OLED monitör önersin hocam. Ben monitörler hakkında çok bilgili değilim. Aceleniz yoksa etiketlediğim arkadaşın mesajını bekleyin ya da monitör öneri konusu açın. Monitör öneri konusu açmanız daha mantıklı olur.

@bluerr hocam size güzel bir OLED monitör önersin hocam. Ben monitörler hakkında çok bilgili değilim. Aceleniz yoksa etiketlediğim arkadaşın mesajını bekleyin ya da monitör öneri konusu açın. Monitör öneri konusu açmanız daha mantıklı olur.
sıkıntı yok önce kasa gelsin sipariş ettim ekran işi sıkıntı değil çözülür teşekkürler yardımız için

Öğrenciysen Samsung'un sitesinden 18K'ya G6 OLED alabilirsin. Mat kaplamalı qd OLED.

Glossy qd OLED istersen AW2725DF.

Glossy woled istersen XG27AQDMg.

Woled siyahlarda daha iyi ve ışık altında mor gözükmez. Metin netliği biraz daha zayıf. QD oled renk gamutu bakımından daha iyidir ama ışık alan bir ortamda siyahlar biraz griye döner ve renkler mor gözükür. Tam performans için karanlık bir ortamda kullanman gerekir, hdr deneyimi de daha iyidir qd oledlerde.

Parlaklık (nit) sıralaması asus>samsung>dell.

Kaplama farkları için şu makaleye bakabilirsin:

Öğrenciysen Samsung'un sitesinden 18K'ya G6 OLED alabilirsin. Mat kaplamalı qd OLED.

Glossy qd OLED istersen AW2725DF.

Glossy woled istersen XG27AQDMg.

Bir de hocam arkadaşa önerdiğim sistem hakkında yorum yaparsanız güzel olur.

Bütçede sıkıntı yok şu an sistem böyle.

Hesapladım bu sistemi toplama alırsanız 91.313 TL yapıyor. 7 bin TL kârdasınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı