Hocam rahatsız etme modunu açarak yaparsınız. Ama sadece rehberinizde olan kişiler sizi arayabilir- Rahatsız etme ayarlarından rehberi seçebilirsiniz.Arkadaşlar, başlıktan da anlaşıldığı gibi sadece telefonuma +90 alan kodu olan çağrıların gelmesini istiyorum. Yurt dışından sürekli taciz çağrıları geliyor. Telefon iPhone gsm firması Türk Telekom.
Hocam rahatsız etme modunu açarak yaparsınız. Ama sadece rehberinizde olan kişiler sizi arayabilir- Rahatsız etme ayarlarından rehberi seçebilirsiniz.
Hattınızı yurt dışından gelen aramalara kapatın. Online işlemlerden, müşteri hizmetlerinden ya da servis numaralarından yapabilirsiniz.
Hayır, Türk Telekom için.
Hayır, Türk Telekom için.
Online işlemlerde böyle bir şey göremedim Türk Telekom mobil uygulama ayarlar kısmında sadece uluslar arası çağrı diye bir kısım var oda neyi kapattıgı belli degil zaten.
Telekomdadamı aynısı acaba deneyeyim mi!
Daha önce aradım fakat böyle bir işlem yok ya da tam olarak böyle bir şey yok gibi şeyler demişlerdi daha önce çok sallamadığım için öyle bir aramıştım sadece üstüne düşmemiştim ama yapamadım o zaman galiba böyle bir hizmeti yok Türk Telekomun.2222 servisi yalnızca Turkcell operatörüne aittir.
Denemeyin. Bu işlem sizin yapacağınızı aramayı kapatır. Siz dışarıdan gelen aramaları kapatmak için müşteri hizmetlerini arayın. 444 1 444.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.