+90 alan kodu dışındaki numaraları nasıl engellerim?

Zembla

Hectopat
Arkadaşlar, başlıktan da anlaşıldığı gibi sadece telefonuma +90 alan kodu olan çağrıların gelmesini istiyorum. Yurt dışından sürekli taciz çağrıları geliyor. Telefon iPhone gsm firması Türk Telekom.

Arkadaşlar, başlıktan da anlaşıldığı gibi sadece telefonuma +90 alan kodu olan çağrıların gelmesini istiyorum. Yurt dışından sürekli taciz çağrıları geliyor. Telefon iPhone gsm firması Türk Telekom.
Hocam rahatsız etme modunu açarak yaparsınız. Ama sadece rehberinizde olan kişiler sizi arayabilir- Rahatsız etme ayarlarından rehberi seçebilirsiniz.

Hattınızı yurt dışından gelen aramalara kapatın. Online işlemlerden, müşteri hizmetlerinden ya da servis numaralarından yapabilirsiniz.

Şu şekilde kapatabilirsiniz:

1616843756511.png

Hattınızı yurt dışından gelen aramalara kapatın. Online işlemlerden, müşteri hizmetlerinden ya da servis numaralarından yapabilirsiniz.

Online işlemlerde böyle bir şey göremedim. Türk Telekom mobil uygulama ayarlar kısmında sadece uluslar arası çağrı diye bir kısım var. O da neyi kapattıgı belli degil zaten.

Hayır, Türk Telekom için.

Telekom'da da mı aynısı acaba deneyeyim mi?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 84
Hayır, Türk Telekom için.

Şu şekilde kapatabilirsiniz:

Eki Görüntüle 943301

2222 servisi yalnızca Turkcell operatörüne aittir.
Online işlemlerde böyle bir şey göremedim Türk Telekom mobil uygulama ayarlar kısmında sadece uluslar arası çağrı diye bir kısım var oda neyi kapattıgı belli degil zaten.

Telekomdadamı aynısı acaba deneyeyim mi!

Denemeyin. Bu işlem sizin yapacağınızı aramayı kapatır. Siz dışarıdan gelen aramaları kapatmak için müşteri hizmetlerini arayın. 444 1 444.

2222 servisi yalnızca Turkcell operatörüne aittir.

Denemeyin. Bu işlem sizin yapacağınızı aramayı kapatır. Siz dışarıdan gelen aramaları kapatmak için müşteri hizmetlerini arayın. 444 1 444.
Daha önce aradım fakat böyle bir işlem yok ya da tam olarak böyle bir şey yok gibi şeyler demişlerdi daha önce çok sallamadığım için öyle bir aramıştım sadece üstüne düşmemiştim ama yapamadım o zaman galiba böyle bir hizmeti yok Türk Telekomun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı