90 model lTofaş çok masraf yapar mı?

Podiv

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Amd Ryzen 5 5500 3.60Ghz

Anakart: Asus Prime B550M-K 4800mhz OC

Ram: NeoForza 16GB (2x8gb) 3200mhz ram bellek

Grafik Kartı: Sapphire Nitro Amd Radeon RX560 4GB Ddr5

Disk:
1. Apacer As340 Panther 480gb sata 3.0 SSD
2. SanDisk 480gb sata 3.0 SSD

Güç Kaynağı: Aercool VX Plus AE-VXP400 400 Watt Psu

Kasa: Dark X-Force ATX kasa

İşlemci Soğutucusu: Snowman T6 Ultra
Meslek
Teknisyen
Bir miktar para biriktirdim. Üstüne biraz kredi çekip 95 model üstü şahin veya doğan almak istiyorum. Birkaç kez kullandım ve sürüşü falan çok zevkli. Tofaş sahibi olanlar veya kullanıp satanlar cevap verirse sevinirim. Tofaş çok masraf açar mı?
1-2 yıl kullanıp satıp başka arabaya yönelmek istiyorum. Sizce söyledikleri gibi masraflı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Araç ne kadar eskiyse temizini bulmak zordur. Dikkatli arayıp bulursanız elbet problemler çıkar ama başını ağrıtacak kadar olmaz. Parçaları zaten ucuz.
Temiz derken ne gibi temiz olmalı?
İlk arabam olacak.
Kasasında podyelerine altına felan bakmam gerek diye düşünüyorum çürük çarık var mı diye.
Tofaşta kaporta motordan daha önemli diyorlar.

Hocam tofaşta 2 kasayı birleştirenler bile gördüm. Bütçeniz ne kadar?
Bütçem 200 bin. Aslında bi tık artırsam Honda 1.5 ex ler var ama tofaşa ayrı bir sempatim var cms 4 jant yazılı juniour lastik takıp çok az bi yere basmak istiyorum. Ama dediğim gibi ilk arabam olacak ve arıza çıkarsa kendim yapamam bi süre.

200bine temiz bir Tofaş bulunabilir tabii ama daha iyisi de olabilir. Tofaş'ta kaporta motor mekanikten önemlidir çünkü motor mekanigi bir miktar para harcayip duzen tutturabilirsiniz. Fakat kaporta cok maliyetlidir ve iyi yerde iyi sekilde yapilmadiginda boyada kusma, curugun alttan tekrar cikmasi gibi sorunlar olabiliyor. Aracin kazali olmamasi da önemli cok fazla capraz giden Tofaş goruyoruz son zamanlarda. Efsane kasa Corolla'larin 1.3'lerinin temizi hem yakit konusunda hem de kullanim acisindan daha iyi olabilir. Tofaş'lar ciddi anlamda yakiyor. Honda'lar da guzel fakat cok yipratilmislar genel olarak kullanan kitle tarafindan temizi de cok ucuk fiyatlarda.

Bir miktar para biriktirdim. Üstüne biraz kredi çekip 95 model üstü şahin veya doğan almak istiyorum. Birkaç kez kullandım ve sürüşü falan çok zevkli. Tofaş sahibi olanlar veya kullanıp satanlar cevap verirse sevinirim. Tofaş çok masraf açar mı?
1-2 yıl kullanıp satıp başka arabaya yönelmek istiyorum. Sizce söyledikleri gibi masraflı mı?
Tofaş alırken en önemlisi Muaynesinin yeni olmasına dikkat edin. Kapı içlerinde tabanda çürük vs varmı bunları kontrol edin az miktar olabilir ama büyük çürükler sıkıntı motorunu da yanınızda arabadan anlayan birini ya da bir ustaya götürün baktırın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı