90 TL'ye 16 Mbps iyi mi?

Ben bina numarasını yanlış girmişim Türk Telekom altyapısı varmış sizce hangi hizmeti almalıyım.
Turknet ve netspeed yoksa Türk Telekom altyapısı yok demektir. O zaman da çok bir şansınız yok zaten. TT altyapısı varsa eğer poyraznete geçebilirsiniz, 75 mbit var o fiyata.
Hocam yaşadığınız yeri bilmiyorum ama genelde küçük ilçelerde/mahallerde/köylerde internet altyapısı olmayan yerlere local olarak uydudan internet sağlayan ISS'ler var. Bu ISS'ler genelde orada bilgisayarcı dükkanı işleten kişilerden oluyor. Fazla kurumsal bir yapı beklemek doğru olmaz ama öncellikle yaşadığınız yerde böyle bir ISS var mı diye araştırmanız gerekiyor.
Fiyat biraz daha uygun fiyatlı olacaktır hızınız leş gibi olabilir ve özellikle oyunlarda çok yüksek pinginiz olur.
Altyapı sorgulayıp resim paylaşır mısınız?
Daha ucuz bir İSS’ye geçemediğiniz için yukarıdaki arkadaşın Superbox önerisine göre iyi bir fiyat.

Dosya Ekleri

• 21818F3A-C1C0-42E2-9919-DAE0D141A534.jpeg
    21818F3A-C1C0-42E2-9919-DAE0D141A534.jpeg
    136,9 KB · Görüntüleme: 37
VDSL altyapınız var. Kullandığınız modem marka modeli nedir ? Ayrıca Millenicom kullanıyorum öneririm 124,90 TL.

100 mbps ye 120 lira ödüyorum.
Türkneti kesinlikle tavsiye ederim telefondan 60-70 mbps hız alırken pc`de 90 a kadar çıkıyor, şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Bu arada 8 k videoları donmadan izleyebiliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı