- Makaleler
- 1
Daha fazla
O Kartı söylüyorumda 2.el alışveriş yapma derim.Al bu kartı keyfine bak.
Yeni sistem toplayacağımda r7 250 yada r7 240 kullanmıcam, şuan para biriktiyorum 2500 tl var, 3700 tl olunca pc toplucam o yüzden şimdilik idare etsin diye.Heves kırmak demeyelim de uyarı diyelimBiraz daha paranızı biriktirip R7 240 ya da R7 250 alınız. Yeni bir sistem toplayacağınız zaman kullanırsınız
![]()
HD 5450'yi OC yapınca AC 2'yi mediumda açmıştım (20 - 30 FPS)HD6570 CS:GO Açar.Bu söylediğime güvenerek o kartı alabilirsin.Aslına bakarsan hd5570 de güzel kart.Fakat ben 2.el ürün önermiyorum.Ne olur ne olmaz.Güvendiğin biri olmadığı sürece 2.el alış-veriş yapma derim.HD5450 de CS:GO oynatır aslında.O kadar da kötü bir kart değil.
O Kartı söylüyorumda 2.el alışveriş yapma derim.Al bu kartı keyfine bak.
Powercolor HD6570 GDDR3 1GB 128Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
Şimdiden hayırlı olsun@RhamC0
@JrStar sonsuz teşekkürler elden test edip r7 240 alıcağım. İyi Günler.
Konu Kilitlenebilir @Asım Demir
Elimde size göre bir ekran kartı var. İletişim: pcmalzemeleri_34@outlook.com@Ener Durmaz
@JrStar sonsuz teşekkürler elden test edip r7 240 alıcağım. İyi Günler.
Konu Kilitlenebilir @Asım Demir
Mail Attım.Elimde size göre bir ekran kartı var. İletişim: pcmalzemeleri_34@outlook.com
Geri Dönmediniz Mail Attım.Elimde size göre bir ekran kartı var. İletişim: pcmalzemeleri_34@outlook.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.