90 TL'ye Trust Trino Webcam alınır mı?

Alınır. Biz de üç arkadaş aldık. Bir süredir kullanıyoruz. Memnunuz. Fiyatına göre kalitesi güzel ve donma, kasma vs. olmuyor.

Bana göre iki eksisi var. Ayağı pek iyi değil. Monitörde dandini duruyor. Bir de çalıştığını gösteren bir led veya gizlilik için bir kapağı bulunmuyor.

90 TL'ye göre çok iyi kesinlikle. Eksiler de göz ardı edilebilir.

Alınır. Biz de üç arkadaş aldık. Bir süredir kullanıyoruz. Memnunuz. Fiyatına göre kalitesi güzel ve donma, kasma vs. olmuyor.

Bana göre iki eksisi var. Ayağı pek iyi değil. Monitörde dandini duruyor. Bir de çalıştığını gösteren bir LED veya gizlilik için bir kapağı bulunmuyor.

90 TL'ye göre çok iyi kesinlikle. Eksiler de göz ardı edilebilir.

Kullanmadığım zaman zaten USB'yi çıkarıyorum sıkıntı olmaz. Ayağı ne kadar dandik düşme falan olur mu?

Alınır. Bu fiyata da daha iyisi olmaz, anca piranha falan alıp balık gibi gösteren webcam bulunur.
Burada da incelemesi mevcut:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Düşme olmaz fakat tam sabit durmuyor yani monitörü sallasanız o da sallanır. Bir dokunma olmadığı sürece yerinde duracaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı