900 bin TL araç önerisi

Peugeot 3008 veya bulabilirseniz Tucson'dan başka araçlara bakmayın. Verilen önerilerin çoğu B SUV, yani küçük SUV olarak geçiyor.

Kuga'nın sadece en dolu paketi alınabilir. Onun dışında pek bir olayı yok. Tabi bu bütçede mümkün değil orası ayrı bir konu.

Toyota Yaris Cross (Hybrid) aracının da iç kozmetikleri pek hoşuma gitmiyor ve ülkemizde pek piyasası yok. Ayrıca araç B SUV konumunda.

Bu bütçede kesinlikle C SUV bakmalısınız.
Sıfır C4 veya C4 X önerir misiniz peki

Sıfır C4 veya C4 X önerir misiniz peki
Önermem. C4 fena değil ancak Euro NCAP testinden 4 yıldız almış, 5 yıldız araçlara bakmanızı öneririm.

Bugün Citroen bayisine gidip C4 X'i deneyimledim. Pek beğenmedim. Arka oturma alanı biraz dar, arka farları çok çirkin, Citroen C-Elysee'leri andırıyor. Bize 879k baz pakete fiyat verdiler. Bence alınmaz. Onun yerine 3008 almak daha mantıklı olabilir.

Son düzenleme:
Önermem. C4 fena değil ancak Euro NCAP testinden 4 yıldız almış, 5 yıldız araçlara bakmanızı öneririm.

Bugün Citroen bayisine gidip C4 X'i deneyimledim. Pek beğenmedim. Arka oturma alanı biraz dar, arka farları çok çirkin, Citroen C-Elysee'leri andırıyor. Bize 835k baz pakete fiyat verdiler. Bence alınmaz. Onun yerine 3008 almak daha mantıklı olabilir.
Kesinlikle 3008 veya 2008 bakmayı düşünüyorum teşekkür ederim yardımcı olduğun için.

Bugün Citroen bayisine gidip C4 X'i deneyimledim. Pek beğenmedim. Arka oturma alanı biraz dar, arka farları çok çirkin, Citroen C-Elysee'leri andırıyor. Bize 879k baz pakete fiyat verdiler. Bence alınmaz. Onun yerine 3008 almak daha mantıklı olabilir.
Bugün Citroën bayisine gidip C4 X Shine Bold donanım paketine sahip arabayı inceledim kesinlikle dediğiniz gibi ve fiyatı 910 bin söylediler sonra sarı siteye baktım 1 milyon 200 bine koymuşlar 😁 arka farları gerçekten çok çirkin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı