O fiyata sadece kablosunu alirlar200-300'e satmadığınız sürece ilgilenen olacağını sanmıyorum. 200-300'e satsanız zaten malzeme parası elde ettiğiniz parada fazla olur.
O fiyata sadece kablosunu alirlar
Ugrastirici yapmak biraz malesefBence tamamen şans işi. Çok rağbet göreceğini sanmam ayrıca satmanız da bir o kadar zor olacaktır. Bir ara Robotistan bunu yaptı daha sonra satışlarını ve üretimini durdurdu. Fazla satsaydı durdurmazdı diye düşünüyorum.
Oyle bi netim var da acaba yapsam satarmiyim dedim biO fiyata sadece kablosunu alirlar
O kadar emek vereceksin kadar Fiyatı olmaz mı diyecekler Bir de o da varRiskli reis boşver. Millet piyasadaki adı duyulmuş bazı markalara güvenip almıyor, tutması çok zor.
Sadece parçaları satıyordu, kendisi toplamıyordu.Ugrastirici yapmak biraz malesef
Ilge ipegin ilk yaptigi direksiyon setini satiyorlardi diye biliyorum oda birakti ortalarda yok uzun zamandirSadece parçaları satıyordu, kendisi toplamıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.