Hocam ilk başta yapıp sonra durumum olduğunda FFB ekleyebilirim. Yapan kişi FFB lisini de yapmış. DFGT için ise ben vitesli istiyorum. O yüzden DFGT'ye yönelmedim.
Bütçe yeterli ise G27'de bakabilirsiniz vitesli.
Hocam ilk başta yapıp sonra durumum olduğunda FFB ekleyebilirim. Yapan kişi FFB lisini de yapmış. DFGT için ise ben vitesli istiyorum. O yüzden DFGT'ye yönelmedim.
Hocam 2. eller 4700'den başlıyor daha aşağı fiyatlar da insanı tedirgin ediyor sıkıntılı ürün mü satıyor acaba diye.
Hocam buyrun bakınHocam nasıl 4700'den başlıyor.
Ben kaysderideyim şu an bakıyorum 2700 vitessiz 3300 vitesli.
Alırken dikkat ettiğiniz yerleri söyler misinizBen logitech dfgt aldım (2. el) dilersen yardımcı olabilirim temin etme konusunda miss gibi kayıyor adeta çılgın bir şoför gibiyim![]()
Hocam şahsen rampage almak istemiyorum. O yüzden zaten kendim yapmayı düşündümYine Rampage önerenler doluşmuş. İkinci el G27 bakabilirsiniz ancak biraz eskidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.