900 TL Bilgisayar Toplama

HasanFehmii

Hectopat
Daha fazla  
Bi arkadaşım ikinci el 900 TL'ye Laptop arıyordu. Laptoplar da hoşuma gitmedi hepsi eski nesil işlemciler ve tümleşik GPU kullanıyorlar. Elinde eski bi kasası var. Kasa ve HHD dışında 900 liraya G4560, H110M ve 4GB RAM'li bi PC toplamak istiyorum. Acaba bu mümkün mü? G4560'ın üretimi durdu stoklar yok. Acaba 6. Nesil Pentium da işini görür mü? Bilgisayarda film vs izleyecek ve PES 13 oynayacak.

Bütçeni biraz daha artırma şansın var mı? Eğer artırabilirsen aşağıdaki parçaları öneririm:

asdasdas.png

Dostum G4400 multimedya için yeterli ama oyunlarda sıkıntı çıkartabilir. Bu işlemci çift çekirdek ve Hyper Threading teknolojisi bulunmuyor. :) Benim önerdiklerim daha uzun ömürlü. :) Tabii ki bütçe yeterli olmayınca bu dediklerimin pek bir anlamı kalmıyor.

G4560 alsak, Intel'in tümleşik GPU'su ile PES 2013'ü kasmadan oynayabilir mi? Ryzen 3 almak istiyorum da işlemcinin içinde de GPU yok o yüzden sıkıntı. :kararsız:

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı