900 TL Civarı Bilgisayar Toplama

Synthax

Kilopat
Katılım
23 Temmuz 2015
Mesajlar
102
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu bilgisayar 799 TL fakat ben bir süre sonra kendim ekran kartı alacağım. Sizce değer mi ?

O71YB5.png


Ya da siz de bana bu fiyatlarda (900 TL civarı falan) güzel bir kasa toplar mısınız ? RAM ve HDD'ye gerek yok onlar var çünkü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bilgisayarı topla toplamasına ama sadece boş para olur hiçbirşey oynayamassın bununla :) bence daha düzgün bir para biriktirip işini görecek birşey almalısın :)
 
Eski hesabımı da hatırladım :) Bu Arada neden kötü olduğunu söyler misiniz ? şimdilik ekran kartı duracak ama sonra onun yerine yenisini alacağım. Rica etsem bana bir kasa toplar mısınız ? RAM ve HDD dahil olmadan.
 
Çok geçmeden bu hesabınız da banlanır fazla heveslenmeyin. Multi hesap yasak. Tavsiyem daha fazla para biriktirmeniz, yazık olmasın paranıza.
 
1.300 tlye ise bu var sizce buna değer mi ? tabiki farkındayım çok iyi özellikleri yok ama sadece cs go , h1z1 ve lol için yarar mı?
 

Dosya Ekleri

  • ehehhe.png
    ehehhe.png
    10,5 KB · Görüntüleme: 280
Dosyanın adı güzelmiş ehehehe :D Ayrıca bunlar kısa ömürlü her tarafından dökülen sistemler hiç almayın daha iyi buna verirsiniz paranızı hevesiniz geçer sonra pişman olursunuz.
 
Aslında çoğu işlemcinin içinde dahili bir grafik işlem birimi vardır, fakat güçleri farklıdır. Yani evet CPU ve GPU birlikte.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı