900 TL klavye önerisi

Bütçe
900

pelinlia09

Decapat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben mekanik klavye önerisi almak istiyorum. Alışverişi Amazon'dan yapacağım alacağım, klavye maksimum 900 TL'ye kadar bütçem var. Aynı zamanda aradığım özellik mekanik sesi çok fazla olmasın, aynı şekilde çok da az olmasını istemiyorum. O mekanik hissini hissetmek istiyorum orta seviyeli bir ses çok hoş olur yardımınıza ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buyurun efenim.

Teşekkürler yanıt için eve geçince bakacağım bu konularda çok deneyimli değilimde acaba Gamepower RGB ogre hakkında bir bilginiz var mı hangisi daha güzel?

Teşekkürler yanıt için eve geçince bakacağım bu konularda çok deneyimli değilimde acaba Gamepower RGB ogre hakkında bir bilginiz var mı hangisi daha güzel?

Gampower'ın tuşları çabuk siliniyor.

K552 950TL'yi hak etmiyor. Gamepower Ogre sorunlu bir klavye. Alınmazlar. Gamepower'ın Calypso dışında düzgün bir klavyesi yok. Algılamama sorunu yaşarsınız ileride. Yurtdışı sorun değilse buna bakın:

Nakliye kısmında ''Türkiye Direkt Posta'' seçerseniz 773TL gibi bir fiyata geliyor kupon ile beraber. Konuda anlattım nasıl yapılacağını. Gateron switch'ler kullanılmış klavyede. Normalde 1000TL üstü rahat edecek bir ürün. Yurtdışından alışverişe pek açık biri değilseniz ürün sadece geç gelecek, onun dışında yurtiçi ile aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı