900 TL'ye bilgisayar alınır mı?

3000G sistem toplanarak rahatlıkla 50 üzeri FPS alınabilir hocam. 3000G'de 5000TL değil.

Hocam pardon yanlış oldu 50 değil 35. Ve masaüstü demiyorum ben.Ve ayrıca herşey işlemci değil ekran kartı daha önemli oyun için.
Hocam 3000G'nin kendi grafik birimi var, masaüstü demiyorum derken neyden bahsediyorsunuz? Gidip laptop mu toplayacaksınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

birşey sorucam ben mesela format atmış olsam hangi uygulama ile otomatik ekran kartı driveri fln kurarım acaba

Arkadaşlar benim 4 GB RAM PC var. 1 GB ekran kartı falan. Valorant falan kaldırmıyor kasıyor 10 FPS falan.
Letgo'da 900 TL'ye PC buldum. 8 GB RAM Valorant 60 FPS alsam iyi olur mu? Çok istiyorum.
5000 tlye ucuz ama kalitesi yüksek ürünler bulup kendin kursan daha iyi.900 tl yalandır.4gb ram pc bile alınmıyor 900 tlye.

Bu dönemde en ucuz PC için neredeyse 2000 lira gözden çıkarılmalı biraz zor iş yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…