900 TL'ye Kasa ve Monitor Önerisi

kalemliy

Centipat
Merhabalar,
Bu benim ilk defa bilgisayar toplama maceram, kasa ve monitör dışında tüm bileşenleri aldım. Onlar:
- Intel Core i5-9600k
- Arctic Freezer 34 eSports DUO
- Gigabyte Z390 UD
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4-3000Mhz
- Seagate BarraCuda 1 TB 3.5" 7200RPM
- Samsung 860 Evo 500 Gb SSD
- Asus Geforce GTX 1660 Super Dual Evo OC
- Adata XPG Core Reactor 650w 80+ Gold

Lütfen niye AMD almadın moruq gibi tipler uzak dursun, 900 tl'yi aşmayacak şekilde kasa ve monitor önerilerinizi bekliyorum.
Şimdiden Teşekkürler!

Son düzenleme:
Tek başına 144 Hz bir monitör bütçeyi aşıyor. 75 Hz bir monitör ve ucuz bir kasa alabilirsiniz. O sisteme Dark Guardian veya Airhawk Duo gibi kasaları önermek isterdim ama o zaman da bütçe yetmez. Alacağınız kasanın işlemci soğutucusunun uzunluğunu destekleyip desteklemediğinizi kontrol edin.

Kasa içime sindi yalnız 1 fanı takılı geldiği yazıyor, ekstra fan mı almak zorundayım? Kaç tane almam gerekecek?
Tek başına 144 Hz bir monitör bütçeyi aşıyor. 75 Hz bir monitör ve ucuz bir kasa alabilirsiniz. O sisteme Dark Guardian veya Airhawk Duo gibi kasaları önermek isterdim ama o zaman da bütçe yetmez. Alacağınız kasanın işlemci soğutucusunun uzunluğunu destekleyip desteklemediğinizi kontrol edin.

Maalesef bütçe bu kadar kaldı 😞 ama 1100'e kadar esnetmeye çalışabilirim.

kasa.jpg

arcticduo.jpg

Kasanın kapanmasında sorun olabilir. 1mm yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz

Kasanın kapanmasında sorun olabilir. 1mm yüzünden sıkıntı yaşayabilirsiniz
Hazır bütçesi de az artmış iken yukarıda daha iyi bir model önerdim.
Isı garantiye alalım.

700 TL'ye monitör bulabilirsen kasa olarak şunları alabilirsin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı