9000-10000 TL Sistem Toplama tavsiyesi

Gönderdiğim sistem anahatlarında olacak bir sistem olacaktır, super serisi ile daha iyi bir kart bile alınabilir belki.
Birde demeleri yokmu zorlamıcaksan niye alıyorsun. Belki adam 240hz mönitörde oynuyacak ve onun hakkını vermek istiyor. Sizin gibi 90 100 fps alıp mutlu olabileceği oyun değildir. Ayrıca 3000 serisini beklemesi kadar doğal birşey yok. Aynı şeyi navi ekran kartı içinde diyolardı dolar yükselecek bekleme gibisinden. Şimdi nvida süper isimli yeni rtx çıkarıcak amd ile rekabet edebilmek için. Hala aynı şeyi yapıyolar beklenmemeli diye. Yav neden beklenmesin şunun şurasında 1-2 ay. Bide dolar yükselicek diyenler vardı. Eee kardeşim sen paranı dolara çevir o zaman seni etkilemesin. Hep boş muhabbet yapıyorlar...
Bir arkadaş gönderime sinirli emoji bırakmış, ben de bundan önce yazılanları okudum, seninkini okuyunca da bir güzel güldüm, hort ama olsun.
Adam monitörünü yollamış 144hz sen diyorsun 240hz.
Nerenle okudun da bekleme dediğimi okudun? Bir de üstüne dolar falan deyip boş muhabbet demişsin, hakkaten komik.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı