9000 liralık bütçe ile oyuncu notebook önerisi

Çok teşekkür ederim. Aslında 10.000 liram var ama 1000 lirası mouse, klavye ve kulaklığa gidecek. 17.3 inç ile daha iyi bir oyun film keyfi çıkarabileceğimi düşünüyorum. Arkadaşım bu kadar pahalı laptop alma daha uyguna masaüstü diz dedi bende masaüstü daha kuvvetli olur diyorum ama ben polis memuruyum işime laptop geliyor. Şimdi doğu görevinde dışarıya çikamadığımız için tonla boş vaktim var. Çünkü sosyal bir aktivite yapamıyoruz. Bir kere alayım tam alayım kafasındayım tâbi bunun sonucunda da aşırı bir kararsızlık içerisindeyim.

Unutmadan Monster T7 v20.1 alın alacaksınız.

Onu bende düşündüm ama v20.1'e 1TB HDD eklediğimiz zaman 8400 lira oluyor. Ama v20.1.1 ile 300 liralık fark ile orijinal Win10 lisansına sahip olmuş oluyoruz. O yüzden v20.1.1'e daha sıcak bakıyorum.

Masaüstü alma şansınız varsa tabii ki öyle alın. O fiyata 24" 144Hz monitör ve RTX 2070 içeren bir sistem toplarsın

Hocam var mı bir tavsiyeniz?

Hemen bakayım

Son düzenleme:

15,6 yeterli olacaktır. İlerde 144Hz monitörle tadından yenmez.

Hocam var mı bir tavsiyeniz?

Yukarıdaki sistemi resimdeki gibi özelleştirip linkini attığım monitörü ekleyince gayet iyi oluyor. Bunu da düşünün derim
Laptop olarak da şuna bak derim. Gaming gecesi indiriminden dolayı saat 8 de (1 saat sonra) fiyatı düşecek. Büyük ihtimalle 8000-9000 arasına düşecek.

Son düzenleme:

Hocam ne kadar teşekkür etsem azdır. Masaüstü alırsam soğutucu eklemeli miyim? Aklıma takılan tek soru ise ryzen r7 2700k, Intel core i7 9750h dan daha mı iyi oluyor yoksa birbirlerine denk mı? Oyun performansı ve uzun kullanım açısından.

Aslında MSI hastasıydım ama pahalı olduğu için f/p açısından monster düşünmüştüm. Cidden o fiyatlara düşerse alabilirim.

@TheNightKing arkadaşın attığı MSI o fiyatlara gelirse kaçırmayın hocam. MSI kalitesi bambaşka. 30-40 liraya key alip kullanırsınız.

Az önce baktım oem diyorlar galiba

2700X çok daha iyi bir işlemci. 9750H laptop işlemcisi olduğu için masaüstü R5 işlemcileri kadar performans veriyor. Soğutucuyu gerek yok. İşlemci Wraith Prism RGB soğutucu ile geliyor ve fazlasıyla yeterli.

Laptop her zaman daha pahalı ve taşınabilir olur. Masaüstü ise ucuz ve taşınamaz. Sizin biraz taşınabilirliğe de ihtiyacınız var gibi. Bence ikisi de alınabilir.

20 dakika sonra laptopun fiyatına bakarsınız. İnşallah ciddi bir indirim alır

Allah'ım çıldıracam msi 9.500 oldu. Bir 500 daha indirim olsa kesin alacam

Hocam 20 adet OEM bulunmaz. Ayrıca Ekran 120Hz. FPS oyuncusu iseniz çok işinize yarar.
O msı 120 Hz mı?

Allah'ım çıldıracam msi 9.500 oldu. Bir 500 daha indirim olsa kesin alacam

O msı 120 Hz mı?
120Hz ekranı varmış. Keşke 9000TL olsaymış. Fiyatı az düşürdüler. Yine de 11000TL fiyata göre 1500 liralık bir indirim var. Üründe zaten Steelseries klavye var. Ek klavye almazsan bütçen yetebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…