9000 liralık bütçe ile oyuncu notebook önerisi

Hocam bu aldığım msi modeline 1tb HDD ekletmek için 1-2 servisi aradım. Bana dediler ki ürün elinize ulaştığında bir daha arayın belki gl serilerinde soket yeri olmayabilir o yüzden HDD eklenmeyebilir mi o tarz bir şeyler dediler. Çok hızlı konuşmaydı. Böyle bir şey mümkün mü? Benim o laptopa HDD ekletememe ihtimali var mı? 😨

Bayaa iyi hocam. Ama fiyatı da güzel şuan 😊

Hocam bu aldığım msi modeline 1tb HDD ekletmek için 1-2 servisi aradım. Bana dediler ki ürün elinize ulaştığında bir daha arayın belki gl serilerinde soket yeri olmayabilir o yüzden HDD eklenmeyebilir mi o tarz bir şeyler dediler. Çok hızlı konuşmaydı. Böyle bir şey mümkün mü? Benim o laptopa HDD ekletememe ihtimali var mı? 😨

Bayaa iyi hocam. Ama fiyatı da güzel şuan 😊
Öyle bir ihtimal var hocam benimde başıma geldi aynısı. Bende 2.5” ssd slotu var sanıyordum ancak yokmuş. M2 sata ssd ekledim. Msi gf65 modeli çok yeni olduğu için kaldırmışlar o slotu. Gf63 te var mesela.

Msi sitesinden bu modele baktığımda var gözüküyor hocam şimdi kontrol ettim.

Öyle bir ihtimal var hocam benimde başıma geldi aynısı. Bende 2.5” ssd slotu var sanıyordum ancak yokmuş. M2 sata ssd ekledim. Msi gf65 modeli çok yeni olduğu için kaldırmışlar o slotu. Gf63 te var mesela.
İnşallah vardır ya değilse iade etmeye kadar yolu var. Birde msi servispoint bayaa bir sıkıntılı yermiş galiba. Allah sonumuzu hayır eylesin.
MSI GL75 9SD-052XTR modelini alan birisi var mıdır ki acaba.

İnşallah vardır ya değilse iade etmeye kadar yolu var. Birde msi servispoint bayaa bir sıkıntılı yermiş galiba. Allah sonumuzu hayır eylesin.

9SD modellerinde 1x2.5" slot var hocam merak etmeyin.

Şuraya bırakıyorum.
1582320777397.png

9SD modellerinde 1x2.5" slot var hocam merak etmeyin.
Şimdi bende gördüm 1x2.5 SATA HDD yazıyor. Peki ya bu incehesap.com' un anlaşmalı olduğu bir servis var mı yoksa msi servispoint'e mı göndermem gerekiyor?

Şimdi bende gördüm 1x2.5 SATA HDD yazıyor. Peki ya bu incehesap.com' un anlaşmalı olduğu bir servis var mı yoksa msi servispoint'e mı göndermem gerekiyor?
Hocam MSI Türkiye garantili olduğundan dolayı kendi Servispoint'ine göndermeniz gerekiyor diye biliyorum. Yine de incehesap'ı arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

😂 Doğru. Velakin işime notebook geliyor. Evde olsun gittiğim her yere yanımda rahatlıkla götürebilirim.

Hocam MSI Türkiye garantili olduğundan dolayı kendi Servispoint'ine göndermeniz gerekiyor diye biliyorum. Yine de incehesap'ı arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
O zaman hapı yuttuk. O servis acayip sıkıntılı diyorlar. Şikayetlerin boyutu ve derecesi öyle böyle değil. İşte monsterı bu yüzden seviyorum servisi çok iyi ve ücretsiz bakım sunuyorlar.

Ben msi gf65 thin 9sd-005xtr modelini aldım hdd slotu için servispoint ile görüştüğümde laptop açık halinin resmini istediler ve anında yardımcı oldular. Bende duydum sizin dediklerinizi ancak bir sıkıntı görmedim onlardan yana henüz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı