9000 liralık bütçe ile oyuncu notebook önerisi

Ben msi gf65 thin 9sd-005xtr modelini aldım hdd slotu için servispoint ile görüştüğümde laptop açık halinin resmini istediler ve anında yardımcı oldular. Bende duydum sizin dediklerinizi ancak bir sıkıntı görmedim onlardan yana henüz.
Ya öyle 20 tane şikayet okuduysam 1 tane de övgü okudum ama var yani işi çözülen insanlar yok değil. Ama diyelim ki inşallah çıkmazda benim bilgisayarda da coil whine gibisinden bir sıkıntı çıkarsa aldım başıma belayı. Birde sırf bir HDD için gönderdiğim de kim bilir kaç hafta bekleyecem.

Ya öyle 20 tane şikayet okuduysam 1 tane de övgü okudum ama var yani işi çözülen insanlar yok değil. Ama diyelim ki inşallah çıkmazda benim bilgisayarda da coil whine gibisinden bir sıkıntı çıkarsa aldım başıma belayı. Birde sırf bir HDD için gönderdiğim de kim bilir kaç hafta bekleyecem.

Kendiniz takabilirsiniz illa ki servise yaptırmanız gerekmiyor hdd eklemesini

Garanti kapsamı dışına çıkmasın? Çıkmazsa eğer kendim yaptırmam daha mantıklı
Çıkmıyor Hocam, bizzat ben farklı zamanlarda 3-4 kez arayarak durumu teyit ettim hatta 2.5” ssd slotunu göremeyince servispointten yardım istedim bana laptop u açın resmini gönderin dediler hemen yardımcı oldular.

Hocam 5400RPM Windows katilidir. 7200RPM bir HDD almanizi öneririm
Tamam hocam sağolasın bakayım bir modellere. 9000Tl den başladık bu iş bana 10.500 e patladı 😅😂 bakalım Allah sonumuzu hayır eylesin. Bu kadar yükseleceğimi bilseydim zam gelmeden önce rtx ekran kartlı bir monster falan başka bir şey alabilirdim belki 😅 yada bu 10.500-11.000 liraya falan rtx 2080 li bir kasa toplayabiliyor muyum?
Bu soruyu aldıktan sonra sorman da ilginç oldu 😀

Site güvenilir. Birkaç ay önce Gaming gecesinden 1500 lira civarında ürün aldım. Sorunsuz şekilde geldi. Arkadaş da aynı siteden 7000 lira civarına kasa topladı onda da sorun yok.
55suerx hocam. Adamlar yamuk yapar gibi oldu. Cidden emin misiniz güvenilir olduğuna? Yemin ediyorum bugün kargoya verdiniz verdiniz vermediniz yarına siparişi iptal ettireceğim ha diye diye araya araya saydıra saydıra dayanamadılar galiba daha yeni kargoya verdiler. Şimdi birazdan takip kodunu kontrol edeceğim. Ama yurtiçi kargodan korkmuyor değilim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı