9000 liralık bütçe ile oyuncu notebook önerisi

Arkadaşlar yukarıda ki ürünün siparişini verdim. İlgili ve alaka olan herkese çok teşekkürler hepiniz sağolun.

Onun için bir MSI yazılımı vardır gibi geliyor. Modeli bulup driverleri internetten yükler. USB göndereceklerini sanmam.
Hocam ürünü sipariş verdim. Senden çok teşekkür ediyorum.
Son olarak incehesap güvenilir midir?

Bu soruyu aldıktan sonra sorman da ilginç oldu

Site güvenilir. Birkaç ay önce Gaming gecesinden 1500 lira civarında ürün aldım. Sorunsuz şekilde geldi. Arkadaş da aynı siteden 7000 lira civarına kasa topladı onda da sorun yok.

Aynen ilginç oldu ama stok sayısı 20 den 1-2 saat içerisinde 7'ye düşünce oyalanmadan siparişi vereyim dedim. O dediğim monsterda bugün daha sabah 8700 lira iken şimdi 9200 lira olmuş. Bu da eklenince düşünmedim bile. Kendi kendime dedim "ya Abdullah bunu aldın aldın alamadın daha da bir şey yok sana" diye
Acaba yanında çanta manta bir şey gönderirler mı ki? Çok iyi olurdu neyse bu donanım özelliklerinde bu fiyata msi almak çok iyi.

Son düzenleme:
Hocam ben Laptopumu çok ucuza aldım. Almamış olsaydım bunu kaçırmazdım. Kendiniz de ekleyebilirsiniz ya da +90 212 288 42 30 numarayı arayarak ücretini sorabilirsiniz.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Teşekkürler hocam daha iyisi sizin olsun.
Birde 55superx hocam ben bu bilgisayara nereden nasıl 1tb HDD eklettirebilirim?
MSI servisine yaptır derim yoksa garantide sorun olabilir. MSI ile iletişime geç onlar tam bilgiyi versinler. O sisteme 2.5" boyutundaki istediğin HDD takabilirsin.

Hocam ben Laptopumu çok ucuza aldım. Almamış olsaydım bunu kaçırmazdım. Kendiniz de ekleyebilirsiniz ya da +90 212 288 42 30 numarayı arayarak ücretini sorabilirsiniz.

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Siz ne aldınız?

MSI servisine yaptır derim yoksa garantide sorun olabilir. MSI ile iletişime geç onlar tam bilgiyi versinler. O sisteme 2.5" boyutundaki istediğin HDD takabilirsin.

Hocam sağ olasın tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…