9000 TL 3D yazıcı önerisi

Alırken çalışıyor muydu?

Doğru topladıysan ve Z yukarı çıkmıyorsa X ekseninin gövdeye(tablaya değil) paralelliğini 2 uçta da kontrol et, çarpık ise kastırıyor olabilir. Kolonların gene gövdeye dikliğini de kontrol et ek olarak.

Extruder kafada, oradan ses geldiğine emin misin?
Hocam panikle yanlış yazmışım aldığımda demonte idi şuan motorun vidalarını esnettim düzeldi gibi ama oto kalibre yaparken probing failed diyor. Manuel Kalibrede ise extruder sürekli en sağa gidiyor tabla ise en arkaya gidip geri ortaya geliyor.

Hocam aldığım kişi 1 yıl kullanmış tertemiz makine. 1 yıl garantisi daha var 8500'e aldım.

@SaygıSevgiAnlayış @Siyah Martı hocalarım makineyi kurdum fakat yukarı Z eksenine hareket etmiyor ses geliyor extruderden neden olabilir?
Senkron sıkım yapmanız lazım, vida-civatalar önce birini değil aynı anda sıkın bu şekilde bir nokta fazladan ilerleyip, diğer noktanın offsetinden çalmaz. Bunun dışında martının yazdığı gibi videolarla vakit geçir, sadece kalibrasyon değil başlığı vsde dağıtarak ilerle. Hiç olmazsa, şahısa ulaşıp durumunu anlat teknik destek rica et.

Başarılar dilerim, umarım kısa zamanda çözersin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı