9000 TL gamepad önerisi

Bütçe
9000

atescengo

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
İnno 3D RTX 3060Tİ
ROG B550-F
Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) 3600 Mhz CL18
RMX 750w PSU
DELL G2722HS
Meslek
Bilgisayar Teknik Servis
Bütçe 9k'ya kadar çıkarım yeter ki tatmin etsin.

Selamünaleyküm PC kullanıyorum, Xbox veya PS yok elimde. FIFA, hikayeli oyunlar oynuyorum FPS oyunlarini klavye tercih ediyorum. Şu anda elimde Xbox 9. nesil mevcut artik ömrü bitti çok fazla konulara baktım. Herkes bir oyun kolu öneriyor hangisini alacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim aradığım özellikler:

FIFA'da beni tatmin etsin gecikme olmasin.
Hall efect olsun.
Titreşimi iyi olsun.
Oyunu oynarken zevk alabileyim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Selamünaleyküm PC kullanıyorum, Xbox veya PS yok elimde. FIFA, hikayeli oyunlar oynuyorum FPS oyunlarini klavye tercih ediyorum. Şu anda elimde Xbox 9. nesil mevcut artik ömrü bitti çok fazla konulara baktım. Herkes bir oyun kolu öneriyor hangisini alacağımı şaşırdım yardımcı olursanız sevinirim aradığım özellikler:

Hall efect olsun.
Titreşimi iyi olsun.

Bu kadara çıkmaya gerek var mı ? Cyclone 2 her isteğinizi karşılıyor.

Hall efect olsun.
Titreşimi iyi olsun.
9000'e direksiyon seti alırsın hocam ne yaptın :D
Gamesir Cyclone 2 yada en pahalısını alayım diyorsan da Gamesir G7 Pro alabilirsin.

Cyclone 2 kullanıyorum gayet memnunum oyun konusunda da aynı şekilde benzeriz o yüzden bu kadar fiyatlara çıkmaya gerek yok gibi.

Bu kadara çıkmaya gerek var mı? Cyclone 2 her isteğinizi karşılıyor.

Kankam biliyorum ama hiçbir sorun yaşamak istemiyorum artık aldığımda 4 5 sene götürsün beni amacım o haklısın dediğinde.

Cyclone 2 kullanıyorum gayet memnunum oyun konusunda da aynı şekilde benzeriz o yüzden bu kadar fiyatlara çıkmaya gerek yok gibi.

Sorun çıkmasını istemiyorum ama çıkmıyor diyorsan alırım mühim değil.

9000'e direksiyon seti alırsın hocam ne yaptın :D
GameSir Cyclone 2 ya da en pahalısını alayım diyorsan da GameSir G7 Pro alabilirsin.

Bunlara da bakacağım teşekkür ederim. Sadece sorunlu bir cihaz almak istemiyorum. FIFA oynarken joistik elimd kalsın istemem 😅

Kankam biliyorum ama hiçbir sorun yaşamak istemiyorum artık aldığımda 4 5 sene götürsün beni amacım o haklısın dediğinde.

Bunlara da bakacağım teşekkür ederim. Sadece sorunlu bir cihaz almak istemiyorum. FIFA oynarken joistik elimd kalsın istemem 😅

En tepe model gamepadlerden zaten G7 Pro ve nerdeyse 2 tane alabiliyorsunuz butceniz dahilinde. Xbox sertifikasi ve biraz daha iyi malzeme kalitesi harici Cyclone 2'den pek farki yok. O yzuden Cyclone 2 saha F/P kaliyor. Almisken en iyisini alayim diyorsan G7 Pro al, biraz daha F/P ama performansi ayni seviyede olsun dersende Cyclone 2 al.

Dualsense veya Xbox 9. nesil almazsanız elinizde kalmaz hocam korkmayın :D

Kardeşim aşağıdaki gamepadin birebir aynısı olan EasySMX X15 modelini kullanıyor. Hayatsız gibi Fifa oynuyor hala taş gibi :D

Birebir aynısı aradaki fiyat farkına bakın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı