9000 TL gamepad önerisi

Bütçe
9000
GameSir G7 Pro'nun tetikleri dijital/switchli olan moda alınırsa sorunlu bu arada dizayn hatası var, biraz güçlü bastığınızda yana kayıyor. Onu düzelteceklerini söylediler yeni üretimlerinde.
Bir de R5/L5 tuşlarının yerleri kötü, ihtiyacınız yoksa bu tuşlara ek özelliklerine bence Cyclone 2 alın.

GameSir G7 Pro'nun tetikleri dijital/switchli olan moda alınırsa sorunlu bu arada dizayn hatası var, biraz güçlü bastığınızda yana kayıyor. Onu düzelteceklerini söylediler yeni üretimlerinde.
Bir de R5/L5 tuşlarının yerleri kötü, ihtiyacınız yoksa bu tuşlara ek özelliklerine bence Cyclone 2 alın.

Herkes öyle diyor sanırım onu alacağım.

Herkes öyle diyor sanırım onu alacağım.
Xbox lisansı var diye 6 bin lira buna vereceğime en kötü 4 bin liraya vader 4 pro, 5-6 bine vader 5 pro alırdım. Ayrıca g7 de dpad sorunuda var kronik. Ben iade edip vader 5 pro ya geçtim aşırı memnunum. Şu parayı hakeden tek kol diyebilirim joystick sertlik ayarı bile kendi başına bambaşka özellik.Tek şikayet edebileceğim kısım arkada çıkarılabilen pedal tuşu kolay kırılabiliyor olması onunda çözümü basit

G7deki hataların önüne geçme ve daha gelişmiş versiyonu yılsonu duyurulacakmış aceleniz yoksa onu da bekleyebilirsiniz gamesir bu konuda çok başarılı sürekli feedback alarak geliştiren bir firma

Genel olarak her kolda belli bir kusur var. Razer wolverine v3 e bakabilirsiniz wireless versiyon tmr ve 8k polling rate ile müthiş giriş yaptı ve sıkıntı yaşayanıda görmedim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı