9000 TL hazır sistem önerisi

eyemdiSt

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta da bahsettim, maks 9500TL olabilir oyuncu sistem önerisi lazım. Ben birkaç sistem baktım bunlar arasından en iyisi hangisi:

Sizin de bildiğiniz iyi sistemler varsa 9500'ü geçmeyecek şekilde atabilirsiniz.

Merhaba, başlıkta da bahsettim, maksimum 9500TL olabilir oyuncu sistem önerisi lazım. Ben birkaç sistem baktım bunlar arasından en iyisi hangisi:

Sizin de bildiğiniz iyi sistemler varsa 9500'ü geçmeyecek şekilde atabilirsiniz.

1.link de RAM'le anakartı yükseltip alabilirsin aktif olarak kullandığım sistem sorun varsa sorabilirsin.

2. Sistemdeki ekran kartı diğerlerinden çok daha iyi performans verir. Ancak işlemci bakımından düşük kalmış. İleride RAM takviyesi ve işlemci güncellemesi ile beraber daha uzun süre kullanırsın. Ekran kartı bakımından yüksek tutmanı öneririm.

Hangi oyunları oynayacaksan sor söyleyeyim çok oyun oynadım açıkçası :D
Valorant, GTA5, The Forest, LoL, Sea of Thieves, Rust, RDR2?

2. Sistemdeki ekran kartı diğerlerinden çok daha iyi performans verir. Ancak işlemci bakımından düşük kalmış. İleride RAM takviyesi ve işlemci güncellemesi ile beraber daha uzun süre kullanırsın. Ekran kartı bakımından yüksek tutmanı öneririm.
Ben de o sisteme bir tık daha yakınım hocam ekran kartı sebebiyle fakat işlemcisi oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ?

Ben de o sisteme bir tık daha yakınım hocam ekran kartı sebebiyle fakat işlemcisi oyunlarda sıkıntı çıkarır mı ?
Bir tık darboğaz yapacaktır. Çok giriş seviyesi bir işlemci. Yerinizde olsam biraz daha bütçe bulmaya çalışıp, işlemci yükseltmesi yapardım. İşlemci gücü isteyen oyunlarda sıkıntı yaratabilir. Ancak çoğu oyunda sıkıntı yaşamazsınız. Çözünürlük arttırıp, grafikleri de fulleyerek yükü ekran kartına vermek bir tık yardımcı olabilir. İşlemciyi yükseltebiliyorsanız yükseltip öyle alın derim.

Valorant, GTA 5, The Forest, LoL, Sea of Thieves, Rust, RDR2?

Ben de o sisteme bir tık daha yakınım hocam ekran kartı sebebiyle fakat işlemcisi oyunlarda sıkıntı çıkarır mı?

Hocam Valorant: 300leri görüyor en düşük ayarları oynuyorum FPS oyunlarında yüksek ayar önerilmez yükseğeçekincede çok bir düşüş olmuyor nedenini anlamadım minimum 240 oluyor.

Fark ettim de ben galiba senin tarzın oyunları oynamamışım bildiklerimi söyleyeyim GTA 5 yüksek ayarlarda 100 PUBG de Ultra değil yüksek ayasrlarda 80-90 ultrada takılmalar oluyor CS:GO'da Valorant'la hemen hemen aynı senin için asasin Creed odeysey dede deneyeceğim söylerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı