9000 TL kasa monitör ve ekipman önerisi

Bütçe
9000
Belirlediğin bütçe 1080p oyunculuk için çok iyi, o yüzden Intel 10.Nesil işlemcileri beklemeni tavsiye ederim.

İfadeler: ZEG
Yaklaşık 1 aydır teker teker araştırarak dizdiğim sistem aşağıdaki gibidir. 1-2 ay içerisinde de almayı planlıyorum. Kulaklık ve mause'um olduğu için onları almayı düşünmüyorum.

İfadeler: ZEG
Biraz bütçemi aştım ama 2060 super ventus 8 gb lı bir sistem hazırladım, 2k monitör almayacağım için rx5700 xt nin gereksiz veya fazla olacağını düşündüm ama sizler ne dersiniz? Burada itopya üzerinden gösterdim fiyatlar oynuyor sürekli, mühim olan parçalar, fiyat ve itopya değil. Uygun mudur?

Dosya Ekleri

• PC toplama 2.pdf
    1 MB · Görüntüleme: 228
Eki Görüntüle 489308
Monitör için de işi başka arkadaşlara bırakıyorum
Çok teşekkür ederim, ama bir şey sorcam bu anakartı neye göre seçiyorsunuz? Çoğu toplamada hazır sistemde anakartlar 500-600 lirayı geçmiyor bu başlıkta 2 kişinin sistemde 1000 lirayı aşan anakart vardı mesela.

Stabilite odaklı ve geleceğe yönelik seçiyorum ben genelde. Aorus X570 Elite anakart X570 çipsetler arasında en iyi kartlardan biri aynı zamanda F/P ürünü. Yüksek parçaların kullanıldığı sistemlerde anakart zayıf kesinlikle kalmamalı. Bilgisayar bir bütündür ve her parçası birbirini dengeleyecek şekilde olmalıdır. Anakartın tüm parçaları birbirine bağladığı da unutulmamalı.

Hazır sistemlerde ise çoğunda ucuzluk odaklı toplandığı için sistem iyi parçalarla toplandıysa bile anakart zayıf bırakılıyor. Ben de bunu sevmiyorum zira stabilite açısından bana doğru gelmiyor. Ben Technopat'ın topladığı hazır sistemler dışındaki hazır sistemleri tavsiye etmiyorum.

Son düzenleme:

Teknobiyotik.com sitesinden şu sistemi topladım.

Ekipmanlar, masa ve Windows 10 key linkleri de şunlar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…