9000 TL monitörlü sistem toplama

CapsLOcKTRr

Decapat
Katılım
30 Kasım 2020
Mesajlar
210
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar yeni bilgisayar almaya karar verdim. Bana 9000 TL 144 Hz veya 165 Hz monitörlü bir sistem lazım ama ben alışveriş kredisi ile satın alacağım için Hepsiburada, Vatan, Medimarkt ve N11 gibi alışveriş kredisi veren sitelerden bilgisayar toplamanız lazım. Eğer bütceyi aşmam gerekirse az aşabilirim şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:



GamingGenTR'den taksitle alabilirsiniz. Vatan ve MediaMarkt'tan aldığınızda mağaza parası vereceksiniz. Eğer o yerlerden almak zorundaysanız oradan parça önerisi yapayım, gidip mağazada toplatın. Hazır sistem varsa hazır sistem de olabilir.
 



Gaminggentr'den taksitle alabilirsiniz. Vatan ve MediaMarkt'tan aldığınızda mağaza parası vereceksiniz. Eğer o yerlerden almak zorundaysanız oradan parça önerisi yapayım, gidip mağazada toplatın. Hazır sistem varsa hazır sistem de olabilir.

Hocam 9K bütçeye 1650 biraz uymamış sanki.

Merhabalar yeni bilgisayar almaya karar verdim. Bana 9000 TL 144 Hz veya 165 Hz monitörlü bir sistem lazım ama ben alışveriş kredisi ile satın alacağım için Hepsiburada, Vatan, medimarkt ve N11 gibi alışveriş kredisi veren sitelerden bilgisayar toplamanız lazım. Eğer bütceyi aşmam gerekirse az aşabilirim şimdiden teşekkürler.

Ve hocam 9 bin liraya Xbox Series X falanda alabilirsin çoğu oyunda klavye mouse desteği var zaten ancak sen CS tarzı oyunlar oynuyorsan tabii ki PC almalısın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı