Pulse'dan daha iyi. Onu da tercih edebilirsiniz. Ucuza Nitro+ bulursanız ona da bakabilirsiniz. @Ek01000 komik atmışsınız. Bir sorunu varsa sistemin belirtin.
Pulse'dan daha iyi. Onu da tercih edebilirsiniz. Ucuza Nitro+ bulursanız ona da bakabilirsiniz. @Ek01000 komik atmışsınız. Bir sorunu varsa sistemin belirtin.
Bilginiz varmı acaba bu PSU nasıl Aerocool markasının? Aerocool 650W VX Plus Güç Kaynağı
Yoksa başka mı almalıyım ya da bunu mu Aerocool 650W White 80+ Güç Kaynağı
Bilginiz var mı acaba bu PSU nasıl Aerocool markasının? Aerocool 650W VX Plus güç kaynağı.
Yoksa başka mı almalıyım ya da bunu mu Aerocool 650W white 80+ güç kaynağı.
O zaman High Power 600W Performance GD 80+ Gold Güç Kaynağı alıcam ama bir sorum olacak High Power 750W 80+ Bronz Güç Kaynağı bu 750W ama daha ucuz nasıl oluyor 750W mı alsam daha iyi olur yoksa diğeri mi diğerinde performance yazıyor ama diğeri direk PSU tek fark bu mu?
O zaman High Power 600W performance GD 80+ Gold güç kaynağı alacağım ama bir sorum olacak High Power 750W 80+ bronz güç kaynağı bu 750W ama daha ucuz nasıl oluyor 750W mı alsam daha iyi olur yoksa diğeri mi diğerinde performance yazıyor ama diğeri direk PSU tek fark bu mu?
Acaba işlemci olarak ne almalıyım ne önerirsiniz işlemci olarak biraz daha iyi bişey almak istiyorum Ryzen 7 3700x almayı düşünüyorum bütçeyi biraz daha büyüttüm R7 biraz daha iyiymiş acaba almalı mıyım? Dediğim gibi arada 20 fps fark olsa bile alabilirim gördüm gameplaylerden zaten arada 20-25 fps fark var almayı düşünüyorum iyi olur mu?